Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kuvanmukaisesti iso määrä yhdellä lapsella leikittyjä hyväkuntoisia Legoja sisältäen monia rakennussettejä, kuten mm. 21118, 21153, 60174, 31069, 60004. Enimmäkseen Lego City -sarjaa, ja siitä suosittua ovat olleet mm. Vuoristopoliisiteema, mukana myös Creator- ja Minecraft-legoja, Technic-legoja ja yksittäisiä muitakin. Lisäksi yksittäisiä pieniä vähän harvinaisempia ruoka- yms. tarvikkeita ostettu irtomyynnistä Hgin PiiPoosta.
Kokoamisohjeita mukana kokonainen laatikollinen ja jos jostain puuttuu, löytyy nämä myös netistä.
Legot ovat kuvanmukaisissa säilytysrasioissa, joita on yhteensä 22kpl, kaikki näkyvät jotenkuten ensimmäisessä kuvassa. Rasiat tulee mukaan. Näissä on aikoinaan ollut ideana, että erimalliset legot (esim. kattopalat, seinät, peruspalikat) säilytettäisiin omissa rasioissaan, mutta ajan saatossa ovat kyllä sekoittuneet osittain.
Kunto on hyvä, vähän pölyttyneet kun ei ole enää pariin vuoteen leikitty, mutta ei pahasti kun ovat olleet näissä rasioissa kaapissa.

Pojan kanssa ajateltiin, että kokeillaan menisikö koko satsi näin kaupaksi, kun ei jaksettaisi alkaa settejä erikseen kokoamaan. Jos joku jaksaa sen vaivan nähdä, voi näistä yksittäin saada enemmänkin. Voi olla jotain harvinaisempaakin joukossa, ainakaan näitä samoja ei enää suurelta osin myynnissä. Toki voit laittaa viestiä jos jotkut tietyt setit kiinnostavat, niin katsellaan sitten tarv. myöhemmin, lähdetäänkö erittelemään.

Legot punnittu rasioineen ja niiden yhteispaino on 38,34kg. Lisää kuvia on, mutta ilmoitukseen ei saanut enempää liitettyä. Mmm.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


750 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.5.2024 16:42
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
18.5. klo 10:15

Olisiko mahdollista saada kuvaa ohjekirjoista?

18.5. klo 10:24

Kaikki valmiina olevat kuvat voin laittaa sähköpostilla, tarv. voin ottaa lisää. Laita yv johannajonna76@gmail.com