Kuvaus

Huutokuva.net
Huutokuva.net

UUSI, TEHOKAS JA AITO HAMPAIDEN VALKAISUKYNÄ NYT EDULLISESTI!

Yksi huuto sisältää siis KAKSI (2) KAPPALETTA uusia valkaisukyniä!
Tässä on erinomainen käyttöhyödyke ja lahjaidea. Osta itsellesi ja lahjaksi!

Muutama minuutti, kerran tai kaksi päivässä viikon ajan riittää! Ainutlaatuinen hampaiden valkaisukynä on helppokäyttöinen ja tehokas. Pienen kokonsa vuoksi se voidaan ottaa mukaan minne tahansa.

Se sisältää tehokasta valkaisugeeliä, jossa on 44 % karbamidiperoksidia. Geeli levitetään suoraan hampaille. Voidaan käyttää milloin vain: päivällä, illalla ja yöllä (myös nukkumisen aikana).

Käyttöohjeita ja yleisiä neuvoja valkaisukynän käytöstä:
Levitä ohut kerros valkaisugeeliä niihin hampaisiin, jotka haluat valkaista. Anna valkaisugeelin kuivua 60 sekunnin ajan. Valkaisu alkaa heti, kun geeli on levitetty hampaisiin. Valkaisugeeliä puristetaan sivellinharjaan kynän pohjaa kääntämällä (huomaa, että hyvin pieni määrä geeliä riittää yhteen käsittelyyn).

Hampaiden valkaisua jatketaan, kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen, yleensä 5 - 14 päivää. Suositus on, että käytät kynää 1-2 kertaa päivässä, esimerkiksi aamulla ja illalla. Valkaisugeeliä ei tarvitse poistaa hampaista geelin levittämisen jälkeen, vaan sen voi jättää hampaisiin ja antaa sen poistua luonnollisesti tai hampaat voidaan kevyesti harjata 15 - 20 minuutin päästä geelin levittämisestä. Mikäli käytät kynää vain kerran päivässä, niin voit tehdä sen myös juuri ennen nukkumaan menoa, jolloin hampaiden valkaisu tapahtuu yöllä nukkuessasi.

Kynä sisältää valkaisugeeliä niin paljon, että se riittää jopa yli 30 käsittelykertaan. Kynää käytetään siis 1 - 2 kertaa päivässä enintään 14 päivän ajan yhtäjaksoisesti, jonka jälkeen on hyvä pitää vähintään viikon tauko. Geeli säilyy käyttökuntoisena ja tehokkaana kynässä noin 2 - 3 kk avaamisesta ja avaamattomana jääkaapissa säilytettynä jopa vuoden tai ylikin. Paras säilytyspaikka on kuiva, pimeä ja viileä tila (esim. jääkaappi).

Valkaisukynän käytön jälkeinen tulos voi kestää jopa useita vuosia. Paras tulos saavutetaan, kun vältetään voimakkaasti hampaita värjääviä ruokia ja juomia mahdollisimman paljon varsinaisen valkaisun aikana ja myös 5 - 7 vuorokautta valkaisujakson jälkeen.

Tuote sopii yli 16-vuotiaille henkilöille, joilla on terveet hampaat ja suun limakalvot. Tuotetta ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Ei jatkuvaan käyttöön. Jos sinulla on hammasraudat, neuvottele tuotteen käytöstä hoitavan hammaslääkärin kanssa ennen käytön aloittamista (voit kuitenkin aina valkaista hampaat, jos sinulla on oikomislaite hampaiden takapuolella). Kynähoidot valkaisevat vain orgaanista hammaskudosta. Valkaisu ei vaikuta muovi- tai komposiittipaikkoihin (kruunuihin) tai täytteisiin (kynän sisältämä aine ei vaurioita mitään näistä, joten ne eivät ole esteenä valkaisulle). Huomaa, että hammasluustosi alkuperäinen väri vaikuttaa myös lopputulokseen.

Katso myös muut hampaidenvalkaisu- ja hyvinvointituotteemme! Klikkaa tästä: Kauneus, terveys ja hyvinvointi ja Hampaidenvalkaisu ja -hoito, sähköisten hammasharjojen vaihtoharjat

Huutokuva.net

2 pcs!! Teeth Whitener PEN Tooth Whitening Carbamide
- Brand New Model!
- US Dental Quality!
- FDA approved
- 44% Carbamide
- Stainless steel tines

The most EFFECTIVE Teeth Whitening Gel on market!
- See up to 1 shades whiter after one 3 minute treatment!
- Professional 44% gel is the same used by clinics and professionals for one-time chair-side treatments.

• Triple-Action Accelerator Gel for your quickest, whitest smile
• Refreshing gel with hydrators and desensitizers designed for sensitive teeth
• Convenient brush-on system in a sleek aluminum casing for use anywhere, anytime
• Pen includes proprietary 44% carbamide peroxide gel up to 30+ applications
• Gel dries quickly to ensure maximum coverage

What is Teeth Whitening Pen?
Usually Tooth Whitening Pen contains 44% of carbamide peroxide or hydrogen peroxide as its bleaching agents. Our teeth are covered by the upper top layer called as Enamel and the second layer called Dentin.
The gel is applied on the enamel layer that penetrates deep in the dentin layer of the tooth. Here the peroxide formula of the teeth whitener attacks the stubborn stains and reveal the fresh white look of our teeth. The result may vary and mainly depends on many factors including age, eating habits and the severity of the stains. You can expect your teeth to look much more whiter than before.

How to use Teeth Whitening Pen:
1. Rotate the bottom of the pen, to expel a small amount of gel on to the brush
2. Apply a thin layer of gel onto your teeth
3. Allow 60 seconds to dry

Why is your product better than other whiteners?
Many OTC gels typically have less effective active ingredients or a lower concentration of active ingredients. Many professional dental whitening systems provide a less percentage of carbamide peroxide. We should note that you can whiten your teeth with a lower percentage, but it takes a much longer treatment time in your mouth. 44% gel is HIGHLY effective. In short, we offer more effective whitening power for your money than any other system.

Hampaidenvalkaisuvalo (löydät sen muista kohteistamme) / Light Transmitter: Light system specifically designed and manufactured for teeth whitening and it’s Full fit for 44% Gel in the teeth whitening treatment. Based on a Bluelight system with the exact light frequency of nanometers to activate the gel. ISO9001, ISO13485, CE and FCC certificates for product as teeth whitening device.

This product is intended for individuals with healthy teeth and gums. Whitening gel should not be used by individuals with periodontal disease, decayed teeth, braces, open mouth sores or during pregnancy. Some mild sensitivity to teeth may be experienced, which normally subsides within a day following treatment. Should sensitivity persist, reduce treatment frequency and/or duration. If increased discomfort is apparent, discontinue use and consult your dentist. The 44% whitening gel is a very strong bleaching gel .

Huom.! Valkaisukynä sisältää erittäin voimakasta valkaisuainetta ja voi aiheuttaa joillekin henkilöille esimerkiksi lievää hampaiden herkkyyttä / vihlomista. Tällöin kannattaa valkaisukynän käyttöä rajoittaa tai lopettaa se kokonaan. Hampaiden valkaisukynä on EU-direktiivin 93/42/EEC mukainen lääkinnällinen laite. CE -hyväksytty tuote.


Huom.! Linkkilista on uusittu ja se päivittyy reaaliaikaisesti joka päivä.

Alla sijaitsevista linkeistä klikkaamalla pääset
tutustumaan tuotteisiimme Huuto.netissä!

Auto-, autojen korjaus- ja muut autoilutarvikkeet

Elektroniikkatuotteet, LED, lamput, paristot, valaisimet yms.

Harrastukset ja lemmikkitarvikkeet

Kellot ja korut / Hello Kitty / Guess

Koti, keittiö ja kodin elektroniikka

Matkailutarvikkeet

Pelikonsolituotteet

Wii -tuotteet

Kaikki matkapuhelintarvikkeet

Apple iPhone -tuotteet

Nokia -tuotteet

HTC -tuotteet

Samsung -tuotteet

Motorola, Sony Ericsson, ZTE, LG, Siemens jne.

Taulutietokoneiden oheislaitteet ja tarvikkeet, tabletit, iPad

Mittauslaitteet ja sekalaista

Kauneus, terveys ja hyvinvointi

Kannettavien tietokoneiden virtalähteet ja akut

Tuotteet pöytätietokoneille, kannettaville, tableteille yms.

Muistikortit, USB -muistitikut ja muistikorttien lukijat

MP3 / MP4 / MP5 -soittimet

Videokamerat, erikoiskamerat ja web-kamerat

NEW! Erikois- ja tukkuerät edullisemmin! Klikkaa ja katso!

NEW! Uusimmat julkaistut myynti-ilmoitukset ja uutuudet!

 

 

Näistä linkeistä pääset tutustumaan
tuotteisiimme nettikaupassamme!

* WWW.OSTANETISTA.NET
* Monipuolinen valikoima tuotteita SUPEREDULLISESTI
* Löydät tuotteet helposti
* Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu - kaikki hinnat
sisältävät aina myös toimituskulut suomeen!
* Useammankin tuotteen tilaus onnistuu nopeasti
ja saat aina selkeän yhteenvedon tilauksestasi
* Monipuolinen valikoima erilaisia tuotteita
* KLIKKAA JA TUTUSTU!

Autotarvikkeet

Elektroniikkatuotteet ja valaisimet

Harrastukset ja lemmikkitarvikkeet

Kellot ja korut

Koti ja matkailu

Pelikonsolituotteet

Matkapuhelintarvikkeet

Mittalaitteet ja sekalaista

Kauneus ja terveys

Tietotekniikka ja muistikortit

Hakusanoja: hampaiden valkaisukynä hampaidenvalkaisukynä hampaiden hampaitten valkaisugeeli valkaisuaine 44 44% 35 35% sisältää hampaidenvalkaisu hampaidenvaalennus hampaan suun hammasluun valkaisuaine vaalennusaine uusi valkaisukynä vaalennuskynä vaalennuskynä uusi edullinen halpa halvalla lahjaksi joululahja pikatoimitus nopea toimitus lahja / Huom.! Kahden kappaleen setissä toinen kynä voidaan toimittaa 35% karbamidiperoksidisisällöllä, jos se on lähetys-, pakkaus- tai varastointiteknisistä syistä tarpeen. Kynän väritys, ulkonäkö tai painatukset voivat vaihdella toimituserittäin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 € / kpl
Sulkeutuu 111 vrk 9 h 7 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 111 vrk 9 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.