SIISTIT LEFFAT
TARJOUS! (Voimassa toistaiseksi) Ostamalla valikoimastani kerralla yli 20€:lla MITÄ TAHANSA, niin postituskulujani ei tarvitse erikseen maksaa Manner-Suomeen. Lähetykset Postin kautta, edullisimman lähetystavan mukaan. LISÄTIETOJANI : www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Breaking Bad - Kausi 3 - 4 DVD

Koko kolmas tuotantokausi.

Amfetamiinin valmistajaksi siirtynyttä kemian opettajaa Walter Whitea (Cranston) ei tunnu lykästävän, vaikka hänen syöpänsä eteneminen onkin hidastunut. Vaimo (Anna Gunn) on hakenut avioeroa, ja huumepoliisina työskentelevä lanko (Dean Norris) haluaa käräyttää hänet. Kaiken lisäksi meksikolainen kartelli haluaa Walterin hengiltä. Hänen perheensä tulevaisuuden ollessa edelleen pelissä Walt tekee rahakkaan sopimuksen, jolla on kuitenkin kova hinta. Vastaavat tuottajat Vince Gilligan ja Mark Johnson.

Näyttelijät
Bryan Cranston
Aaron Paul
Steven Michael Quezada
Carmen Serano

Kesto: 9 h 49 min

Teksti
Suomi
Ruotsi
Norja
Tanska

Ääni
Englanti

R2

K16

Pohjoismainen julkaisu

  ***********************************************************

  D51

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  6,95 €
  Sulkeutuu 10 vrk 5 h 3 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  6,95 € Sulkeutuu 10 vrk 5 h 3 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.