Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä yhteishintaan kuvassa oleva kulkeneet joulukortit. Kortit ovat kulkeneet vuosina 2006, 2007 ja 2009. Ne on painettu Suomessa.

Ylärivissä vasemmalla olevassa sinipohjaisessa kortissa on kuvattuna kynttilälyhty. Kortti on kulkenut v. 2009, 0,60 € joulupostimerkillä, jonka on suunnitellut Minna Immonen. Merkin aiheena on tyttö, joka seisoo omenalaatikossa.

Ylärivissä oikealla olevassa kortissa on aiheena Joulupukki, poro, lumiukko, jääkarhu ja pingviini sekä lyhty. Kortti on kulkenut v. 2007, 1 lk. postimerkillä, jonka aiheena on perhonen ja teksti: Colias palaeno.

Alarivissä vasemmalla olevassa kortissa on aiheena joulukuusi, joka on koristeltu lahjapaketein. Kortti on kulkenut v. 2006, 0,50€ joulupostimerkillä, jonka aiheena on tonttutyttö ja talitiainen.

Alarivissä oikealla olevan kortin aiheena on poro, jonka sarvessa riippuuu jouluasuinen hiiri . Kortti on kulkenut v. 2007, 0,55 € joulupostimerkillä, jonka aiheena on tuutti täynnä joulupiparkakkuja sekä tonttulakkinen hiiri.

Uudenveroiset kulkeneet joulukortit.

Lähetyskulut huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on myynnissä muitakin joulukortteja, postikortteja ym. keräilytavaraa sekä kirjoja, lehtiä, vaatteita, astioita ym.

Lähetyskulujen säästämiseksi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin. Lähetän myös Matkahuollon Huutopakettina aina voimassa olevaan hintaan!

Joulukortti, joulupostikortti, postikortti, joulu kortti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 15:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.