Kuvaus

Kuvaus

Unta vai rakkautta

Hollywoodin tämän hetken kuumin nimi Sandra Bullock Lucyna hauskassa komediassa Unta vai rakkautta. Yksinäinen metrolippujen myyjä rakastuu asiakkaaseensa. Eräänä päivänä hänen salaisen rakkautensa kohde, Peter, hakataan laiturilla. Lucy pelastaa Peterin hengen. Peter makaa sairaalassa koomassa, ja hänen perheensä olettaa Lucyn olevan poikansa morsian. Peterin veljen Jackin (Bill Pullman) ilmestyessä kuvioihin menee Lucyn pasmat lopullisesti sekaisin. Peterin herätessä koomasta on Lucy siihen astisen elämänsä hankalimmassa tilanteessa.

Miss Secret Agent 2

Miss Secret Agent 2: Armed and Fabulous jatkuu pian sen jälkeen, kun FBI-agentti Gracie Hart (Sandra Bullock) puolustaa onnistuneesti terrorismin uhkaa Yhdysvaltojen suurinta kauneuskilpailua vastaan. Mutta viime aikoina asiat eivät ole menneet niin hyvin Gracielle.

Hänen takanaan on rikkinäinen suhde ja uusi maine vaikeuttaa hänen rakastamiensa salaisten tehtävien suorittamista. Vastahakoisesti hän suostuu - tyyliltään ja uudessa kampauksessa - palvelemaan eri tiedotusvälineissä FBI: n "ulkoisina kasvoina". Ensin epäröinyt ennen kyseistä työtä Gracie alkaa pian arvostaa ympärillään olevien huomiota, eikä vie kauan, ennen kuin hän siirtyy uuteen rooliinsa liikaa. Mutta kun Gracen paras ystävä, Cheryl Frazier (Heather Burns), joka voitti kauneuskilpailun ja konferenssin juontaja Stan Fieldsin (William Shatner), siepataan Las Vegasissa, Gracien lainvalvontavaistot herätetään eloon.

28 päivää

28 päivää - 28 Days - DVD

Draama/Komedia vuodelta 2000 ohjaus Betty Thomas pääosissa Sandra Bullock ja Viggo Mortensen.

Newyorkilainen Gwen Cummings on menestyvä kolumnisti, joka viettää hurjaa ja vauhdikasta elämää. Eräänä päivänä Gwen päättää humalapäissään varastaa sisarensa häälimusiinin ja rysäyttää suoraan kaupan näyteikkunaan. Oikeus määrää hänet 28 päiväksi vieroitusklinikalle - ellei hän halua vankilaan. Klinikalta hän löytää uusia tuttavuuksia ja uuden tavan elää ja tajuaa, että sisäinen olemus voikin olla ulkoista tärkeämpi.

Käsikirjoitus
Susannah Grant

Näyttelijät
Sandra Bullock
Viggo Mortensen
Dominic West
Elizabeth Perkins
Azura Skye
Steve Buscemi

Kesto
1 h 40 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti 

Love Potion 9

Love Potion No 9   (DVD)
 

Paul ja Diane ovat toivottomia sinkkuja. Paulin ystävät vievät tämän tapaamaan Madame Ruthia ja toivovat että tällä olisi taikakeino saada Paul sujuvammaksi naisten seurassa. Ruth antaa Paulille tilkan nestettä; lemmenjuoma nro 8:aa, jonka jälkeen naiset ovat vahaa Paulin edessä. Tämä antaa juomaa myös Dianelle, joka kokee saman vaikutuksen miesten keskuudessa.

 

Ensiesitysvuosi
1992

Ohjaus
Dale Launer

Käsikirjoitus
Dale Launer

Näyttelijät
Sandra Bullock
Tate Donovan
Mary Mara
Dale Midkiff
Hillary Bailey Smith
Anne Bancroft
Dylan Baker
Blake Clark
Bruce McCarty

 

Kesto:
96 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.H 1 L

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 6 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 72 vrk 6 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.