Kuvaus


Tässä kohteessa myynnissä upouusi ja 2 metriä pitkä HDMI-liitäntäkaapeli, jonka avulla liität esimerkiksi tietokoneen C-tyypin liitännästä näytölle.  Kaapeli tukee 3840 * 2140 resoluutiota. Se tukee useita yhteystiloja, kuten jaettu näyttö/peilaus. Type C -liitäntä sopii useimpiin uudempiin laitteisiin. USB 3.2 Gen 2 (ennen USB3.1) ja HDMI-yhteensopiva 2.0-standardin mukaisesti tiedonsiirtonopeus voi saavuttaa enimmillään ihanneoloissa 10 Gbps. Ei sovitinta, ei muuntajaa. Plug and play -muotoilu, ulkoista virtaa ja ohjainta ei tarvita tämän kaapelin kanssa.
 

 • Tuote: Type-C - HDM-liitäntäkaapeli / 30Hz
 • Pituus noin 2m
 • Tukiresoluutio 4K*2K@30Hz;1080P@30Hz.
 • Lankamateriaali: tinattu kupari / PVC
 • Korkealaatuinen materiaali erinomaiseen johtavuuteen, kullatut liittimet kestävät korroosiota ja tarjoavat kestävyyttä.
 • Tukee useita värimuotoja: RGB 6/8/10/12-bit komponenttia kohden (bpc) ja YCbCr4:4:4, YCbCr4:2:2,8/10/12bpc.
 • Tukee kaistakohtaisia tiedonsiirtonopeuksia 5,4 Gbps (HBR2), 2,7 Gbps (HBR) ja 1,62 Gbps (RBR).

Täyttää DisplayPort 1.4 -määritelmän ja on yhteensopiva DP Alt-Modella. USB-C:n Alt Mode mahdollistaa USB-liitännän välittymisen myös muille kuin USB-signaaleille. Alt-tilat ovat valinnaisia USB-C-liittimen tai -portin ominaisuuksia, jotka mahdollistavat DisplayPort- ja Thunderbolt 3 -tekniikoiden käyttämisen. Ennen kuin ostat tämän tuotteen, varmista, että tietokone tai puhelin tukee USB-C:tä ja DP Alt -tilaa.

Lähetys sisältää 1 x HDMI-yhteensopivan kaapelin omassa laatikossaan. Toimitetaan kuplamuoveihin turvallisesti pakattuna

 
Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

 • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
   
 • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
Sulkeutuu 55 vrk 14 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 55 vrk 14 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.