Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Lillemor Wennerström: 507 NÄPPÄRÄÄ NIKSIÄ. Suomennos Kaisa Peltonen. 1990 Gummerus. 79-sivuinen sidottu kirja (19,5 x 11,5 cm), lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä, takakannessa pieni tavaratalon hintatarra [71.00].

507 näppärää niksiä (1990; 507 goda råd 1988) -kirjaan on koottu yli viisisataa käytännön pikku vihjettä ja neuvoa juuri sellaisiin tilanteisiin, joissa tavalliset tiedot pettävät. Mitä teet silloin kun uudet kengät hiertävät, muurahaiset valtaavat kesämökin, lapset eivät halua ottaa lääkettä, kastike palaa pohjaan, lankavyyhti sotkeutuu tai marjatahrojen poisto ei onnistu?

 

2. Marketta Levanto: PUHDASTA JÄLKEÄ. Piirrokset Heljä Lassila. 1983 Otava. 96-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Puhdasta jälkeä (1983) -kirjan tarkoituksena on opastaa kodin siivoustöiden suorittamiseen nopeasti ja taloudellisesti. Tavallisimmat kodin siivoustyöt käydään läpi. Miten koti pysyy puhtaana ja viihtyisänä mahdollisimman taloudellisesti ja vähällä vaivalla? * Puhdistusaineet * Puhdistusmenetelmät ja työvälineet * Pölynimuri * Lattian hoito * Mattojen hoito * Ikkunoiden ja peilien pesu * Lämpöpatterien puhdistus * Kylpyhuoneen puhtaanapito * Ulkokäymälän hoito * Saunan hoito * Keittiön pulmakohtia * Astioiden pesu * Siivouskomero kuntoon * Tahrojen poisto *   Kirjassa on havainnollistava piirroskuvitus. Kirjan lopussa on Teknokemian tiedotuskeskuksen ohjeet tahrojen poistoon sekä kodin pintojen ja tekstiilien puhdistus- ja suoja-ainetaulukot.  

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
tai
Sulkeutuu 70 vrk 16 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 70 vrk 16 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.