Kuvaus

Hyvä kuntoiset levyt!!!

 

Uuno Ilmiö 1 sisältää kolme ensimmäistä Uuno Turhapuro -elokuvaa: Uuno Turhapuro, Professori Uuno D.G. Turhapuro ja Lottovoittaja UKK Turhapuro.

Uuno Turhapuro
Tässä ensimmäisessä Uuno Turhapuro elokuvassa Uuno rakentaa viulun tee-se-itse menetelmällä ja opettelee soittamaan kirjeopiston kautta. Menestys vie kuitenkin Uunolta vapaa-ajan...

Professori Uuno D.G. Turhapuro
Uuno on menestyksellä onnistunut välttämään kaikenlaisia töitä, kunnes appiukko keksii, että Uunossa on ainesta kasvitieteen professoriksi.

Lottovoittaja UKK Turhapuro
Uuno on mies joka elää tekemättä mitään. Hän on kuitenkin saanut hyvän ja rikkaan vaimon jonka harteilla on perheen toimeentulo. Kun aviopari Turhapuron hääpäivä koittaa, Uuno valmistautuu nauttimaan yksivuotishääpäiväkeskikaljoja Esson baarissa. Sitten hänestä tulee vielä lottovoittaja

 

Uuno Ilmiö 2 on 3 DVD:n kokoelma, joka sisältää elokuvat: Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon, Rautakauppias Uuno Turhapuro -presidentin vävy ja Uuno Turhapuron aviokriisi.

Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon.
Uuno käy naimisiinmenokurssin kirjeopistossa ja lähtee sitten Helsinkiin etsimään elämänsä naista - tietysti rikasta. Uunon kohtalo on kuin sinetöity kun vuoristoneuvos Tuuran tytär astelee vastaan.

Rautakauppias Uuno Turhapuro - presidentin vävy.
Uuno Turhapuron appi on presidenttiehdokkaana. Jotta Uuno ei pääsisi sotkemaan vaalikampanjaa appiukko järjestää Uunolle ammatinvalintatestin. Testin tulos osoittaa että Uuno soveltuu vain rautakaupan myyjäksi...

Uuno Turhapuron aviokriisi.
Uunolla todetaan niin loistava hajuaisti, että hän pystyy haistamaan näyteikkunan läpi esillä olevat ruoat. Loistavan hajuaistin vuoksi Uuno pääsee koirakouluun oppilaaksi. Tämä on liikaa korkea-arvoiselle appiukolle, joka tekee kaikkensa saadakseen pariskunta Turhapuron avioeron partaalle.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,50 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 20 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,50 € Sulkeutuu 2 vrk 20 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.