Tuote on myyty käyttäjälle tonppa8615 hintaan 158 €

Kuvaus

Listailen 4.-24.8. välillä normaalia enemmän huutokauppamuotoisia kohteita ilman pohjahintaa, koska ajatuksena olisi muuttomyyntimielessä saada kutistettua varastoa jokusella kuutiolla ns. hinnalla millä hyvänsä. Huutoja voi rauhassa yhdistellä viikon-parikin ennen kerralla postitusta. Tästä näet kaikki avoinna olevat huutokohteet. Sitten asiaan:

 

 

Varaston viimeinen erä Cardset-lätkäkorttilaatikoita:

Kuusi kpl täyttä 60 pussin laatikkoa Cardset 1999 -lätkäkorttisarjaa. Vain yksi laatikko on ollut pinon päällimmäisenä ja on aika lähellä priimaa, muut ovat olleet alempana ja ruttaantuneet pystysuunnassa, joka ei tietystikään vaikuta pusseihin tai itse kortteihin, mutta laatikon ulkoasuun kylläkin. Niin vanhaa sarjaa, että erikoiskorteista voi vielä metsästää teemuselänteitä ja sakukoivuja.

Lisäksi ihan kirjaimellisesti repullinen (tai no, ehkä kaksi kolmasosarepullista) - varmasti yli 200 kpl - siistikuntoisia irtopusseja. Yhteensä siis pitkän matkaa yli 500 avaamatonta korttipussia.

Kaikki ovat olleen viimeiset 24 vuotta (julkaistu syksyllä 1998) huoneenlämpöisessä, kuivassa varastossa ja ainoat sanomiset löytyy noiden pahvilaatikoiden ulkonäöstä.

 

 

Postitus 7,90 euroa ja postien yhdistely onnistuu aina. Maksutiedot saat automaattiviestissä ja näet kohteen sivulla. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
158 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.8.2022 13:33
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.