Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tässä on myytävänä kuvanmukainen Litium polymeeri sähkömopon/potkulaudan akkupaketti on ottanut yhden kennon osalta itseensä ja se ainokainen kenno turvonnut kenno. Akun speksit:
Jännite: 60V
Kennojen määrä: 16kpl (balansointiliitännät ja BMS paikallaan)
BMS, ohjaa ulostuloaan päälle ja pois 6xK100E10NE transistorin voimalla. Jos tuota max purkuvirtaa mielii virittää niin tuohon saa iskettyä vielä 4x TO220 koteloitua transistoria lisää. Akku on istuttavasta sähkömoposta ja sulakepesässä oli muistaakseni 40A sulake paikallaan.

Akun kapasiteetti: uutena arviolta 20Ah (akussa ei lue missään mitään) mitattu pullahtaneen kenno kanssa 7Ah varaus koko paketista ja sillon huomattiin sen yhden kennon jarruttavan latausta/purkua. Mittaus voidaan toistaa paremmalla aikaa jäljelle jääneellä akkupaketilla. Veikkaus, että 10Ah tai enemmän voisi paketista vielä löytyä. Puuttuvan kennon voi korvata ei pullahtaneella vastaavalla.
Akun mitatkoteloituna: ~200x145x65mm

Turvonnutta irrallista kennoa ei suositella ladattavaksi tai käytettäväksi sisätiloissa. Akku voi ottaa itseensä tai sitten se saattaa palvella pullahtaneena elämänsä loppuun asti rajoitetuilla spekseillä. Myös täyttä speksin mukaista lataus ja purkuvirtaa kannattaa välttää, ellei tarkoitus ole hakea takaa punaliekkistä ilotulitetta. Kohtuullisilla kuormilla/latauksilla tuossa pitäisi siltä osin olla vielä vähän elinikää. Tämä ei siis koske loppua isompaa ei turvonnutta pakettia. yhden kennon turpoamisen syy voi olla mekaaninen isku pohjaan joka on saattanu sen pullauttaa.

Kysymyksiä ja tiedusteluja saa esittää suoraan myös mailillakin:
haivis@scemo.fi

Käyttäjän haivis omakuvaus
Tästä linkistä kansioon jossa on isommat kuvat kohteista


Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
250 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.5.2021 3:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.