Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

kuvan mukaan vanha kone, philipsin näyttö , ja näppis. Koneeseen virtajohto. Ei muuta.

- täysin toimivana viimeksi säilöön viety.

- Vanha yrityskone, Tunturi -pyörän alkujaan.

- Kiintolevy OTETAAN pois yhdessä koneen noutajan kanssa!  ( Omia yksityistietoja siinä, ovat esillekaivettavissa aina, joten en anna mukaan)

 

******************************  Noniin, nyt vihdoin ehdin kokeilla tuota. ( Nostalgian havinaa vuosikymmenten jäkeen..) Virrat tulee täysin ok niin koneeseen kuin näyttöönkin. On näköjään varmistusparisto mennyt tyhjäksi, joten en päässyt tuota pidemmälle, ( en ainakaan tiennyt miten). -Kuva näytön tiedoista. Mutta siis virrat tuli ok, ja CD:n kelkankin testasin , kulkee ulos ja sisään normaalisti.

 

Eli en nyt saa / osaa laittaa mitään speksejä esille ( paitsi päällä lukeva intel inside ja näyttöön tuleva 32 Mb ) mutta tuossa esimerkkinä netistä AST P/75 koneen ilmoitus ja tiedot, josko siitä apua:

https://www.recycledgoods.com/ast-bravo-lc-p-75-bravo-lc-p-75-desktop-computer-4-isa-slots-501798-401/

- se ei siis välttämättä ole samoilla spekseillä suinkaan. Ainakin näyttää kuvassa puuttuvan CD-asema, ja muisti pienempi kuin mitä tämän koneen käynnistysnäyttö näytti?? Malli on P/75 linkin koneessakin, mutta "LC", eikä "MS", mitä sitten tarkoittaneekin. Ja oma koneeni siis tulee ilman kovalevyä, mutta sensijaan mukana näyttö ja näppis toisin kuin tuossa. Ja tämä on vielä myynnissä, kun tuo näyttää 250 taalalla jo myydyn.

 

 

retrokone retrotietokone

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
97 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.7.2020 20:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.