Kuvaus

Urs Ochsenbein: A New Owner's Guide to Rottweilers / Urs Ochsenbein: Rottweilers

  • T.F.H. Publications, 1996; kovakantinen kirja kansipaperilla, 160 sivua, runsas kuvitus
  • teksti englanniksi / book in English
  • Hyväkuntoinen ja siisti kirja. Kansipaperissa siististi kääntöpuolelta tehty lähes huomaamaton korjaus alareunassa. Takakannen sisäpuolelta pyyhitty tekstiä, josta hieman kulumaa paperissa.
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut 5,20 kirjeenä Suomessa = 7,20 euroa (tai 6 euroa seurattavana pakettina = 8 euroa)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Written for those new to owning a rottweiler, a manual which covers such topics as characteristics of the breed, standard for the breed, choosing a dog, preparing for a new puppy, housebreaking and training, health, nutrition, pet care, breeding, behaviour and communication.

Englanninkielinen rotukirja rottweilerista, joka kertoo rodun ominaisuuksista, rottweilerin hankkimisesta ja peruskolutuksesta, koiran hoidosta ja sen rotutyypillisestä käyttäytymisestä.

hakusanat: rotukirjat koirat koirarodut suojeluskoirat palveluskoirat käyttökoirat seurakoirat rottis rotikka koiranpennut koiranpennun ostaminen koiran peruskoulutus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 113 vrk 17 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 113 vrk 17 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.