Kuvaus

Äänikirja on uudenveroinen. Tallenne toimii vain MP3-Tiedostoja toistavissa CD-Soittimissa . Lukija loistava Ola Tuominen , hakumerkit noin 5 minuutin välein, 1 CD-levy, tallennusformaatti MP3 , kesto 9 t 58 min . Seppo Jokinen ja Karisto Oy 2010 .

 

14. komisario Sakari Koskisen tutkimuksista kertova dekkari

Kaksi vauhdikasta konsulttia pyörittää toimistoa, joka tekee likaisen työn. He sorvaavat halutut sopimukset ja laativat laskelmat, joiden mukaan kuntien veromarkat vaihtavat omistajaa ja työntekijät isäntää. Heiltä löytyy räätälöity ratkaisu kaikille, jotka maksavat tarpeeksi. Mutta miten käy, kun valonarkojen bisnesten ammattilaiset riitautuvat keskenään? Ja miksi murrosikäinen poika makaa kuolleena ratapihan kiskoilla?

Seppo Jokinen (s. 1949) on yksi Suomen suosituimmista dekkarikirjailijoista. Jokinen tunnetaan erityisesti tamperelaisesta komisario Sakari Koskisesta kertovista rikosromaaneistaan.

"Seppo Jokisen tyyli kertoa ja kuljettaa mukana on sitä luokkaa, että sen mukaan haluaa antautua. Paikoin on jännittävää, todella, mutta kun pääsin kirjan loppuun ja laskin sen käsistäni, minulla valuivat kyyneleet." – Kirjavinkit

"Seppo Jokisen uusin romaani on vankkaa ammattimiehen työtä. Se tutkii tärkeitä kysymyksiä uskottavalla ja luotettavalla tavalla, ja kertoo kaiken rikkaalla, konstailemattomalla arkikielellä." – Keskisuomalainen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 18 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 79 vrk 18 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.