Kuvaus

Aare Mäemets: Matk Eesti järvedele

  • Eesti Raamat, 4. paranettu ja täydennetty painos 1989; vironkielinen kirja; Pehmeäkantinen, 189 sivua, runsas kuvitus, karttoja. Värikuvaliite kirjan keskellä.
  • Kannessa vähän kulumaa ja hieman taittumaa kulmissa, muuten hvyäkuntoinen kirja
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut 4 euroa  kirjeenä Suomessa = 6 euroa. Toimitus Viroon: Kysy myyjältä.
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Rohkete piltidega bro?üür on mõeldud matkajale teejuhiks, mille abil on võimalik leida üles enam-vähem kõik tähtsamad Eesti järved ning tutvuda nendega. Antakse ülevaade rohkem kui 280 järve vaatamisväärsustest, ökoseisundist ja kalastamisvõimalustest.

Kirja esittelee Viron järviä. Kuvia, tietoja ja pieniä karttoja.

hakusanat: Viro matkailu matkaoppaat opaskirjat Viron järvet vironkieliset kirjat maantiede kalastus luonto kartta Hiiumaa Saaremaa Pärnu Karula Antsla Piepsi järvi Veskijärv Estland Estlands sjöar reseguider naturen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 89 vrk 14 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 89 vrk 14 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.