Tuote on myyty käyttäjälle paulijohan hintaan 7 €

Kuvaus

Aarne Tapani Tenkanen on kuvitteellinen hahmo, jota esittää Kai ”Kaide” Järvinen.

Järvisen ja myös Tenkasen ura alkoi Gösta Sundqvistin kanssa tehdyistä radio-ohjelmista 1990-luvun alussa. Näitä olivat muun muassa Aamusumpilla, Tenkasen pohjat, Tietokoneenkorjauskurssi, Belgialaisia kirjaharvinaisuuksia, Koe-eläinpuisto ja Teinitalo. Sundqvist loi Tenkasen hahmon yhdessä Järvisen kanssa. Tenkanen esiteltiin stadin slangia puhuvana helsinkiläisenä raitiovaununkuljettajana, jonka kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat pääasiassa naiset ja alkoholi.

Tenho on Aarne Tenkasen kolmas studioalbumi, joka julkaistiin vuonna 2001. Albumi debytoi Suomen virallisen listan sijalla 33.

Kokoonpano levyllä:

  • Aarne Tenkanen – laulu
  • Risto Paananen – basso, kitarat
  • Niklas Nylund – ohjelmointi, perkussiot
  • Jukka Teuronen – kitarat, taustalaulu
  • Janne Teuronen – koskettimet, taustalaulu
  • Juha Hietala – kitarat
  • Matti Seppälä – koskettimet, huilu

Levy on hyväkuntoinen. Kyseessä on levyn promopainos. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postikulut ovat 1-2 normaalipaksuiselle cd:lle 3,2 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Maksu myös mobilepaylla onnistuu: 050 530 6794

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi (1-4) LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Kaikki kappaleet säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut Gösta Sundqvist.

Pizzan päälle mä haluan sut – 3.25 Sonora-baarin Sophia Loren – 2.42 Mummolassa – 3.48 Pyhäkoulunopettajan synkkä menneisyys – 3.25 Hiljainen valssi – 3.19 Soitellaan – 3.00 Hellapoliisi ja herrasmies – 3.01 Yksi enkeli liikaa – 2.53 Ingenting – 3.17 Käsittämättöman kaunis nainen – 4.17 Horoskoopissa leijona – 2.57 Aamuyö – 3.28

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.4.2024 12:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.