Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Keltainen kirjasto -sarjan Kivisydän, kirjoittanut Nobel-voittaja Abdulrazak Gurnah. Hyvä kunto, mutta kansipapereissa hieman kulumaa ja selkä aavistuksen vino. Luettu, mutta yleiskunto hyvä.

Nobelistin omakohtainen tarina siirtolaisuudesta

Mestarikertojan häikäisevä taidonnäyte kertoo juurettomuudesta, sopeutumisen vaikeudesta ja perhesalaisuuksien tuhovoimasta.

Salim uskoo, ettei isä halua häntä. Isä on lähtenyt kotoa mitään selittämättä, eikä äidiltäkään saa vastauksia. Kun pojalle tarjoutuu mahdollisuus muuttaa Sansibarista Lontooseen opiskelemaan, kauan ei tarvitse miettiä. Mutta ei tiedä nuori Salim, millaista on maahanmuuttajan arki kylmänkolkossa Englannissa, eikä arvaa sitäkään, mitä seuraa kun vuosien jälkeen palaa kotiin, valheiden pesään. Kivisydän kuljettaa 1960-luvun Sansibarista 1990-luvun Lontooseen ja valaisee siirtolaisen musertavaa kokemusta siitä, ettei kuulu mihinkään. Romaani heijastelee Gurnahin omaa elämäntarinaa. Gurnah on unohdetun Afrikan ääni, taiturimainen tarinanpunoja, joka löytää hiljaista kauneutta kipeistäkin tilanteista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 18:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.