Kuvaus

Tuotteen Acana HERITAGE Adult Small Breed 6 kg kuvaus


Acana HERITAGE Adult Small Breed 6 kg

Tervetuloa Acana HERITAGE Adult Small Breed -ruoan maailmaan! Tämä erittäin laadukas koiranruoka on suunniteltu erityisesti pienikokoisille aikuisille roduille. Acana HERITAGE Adult Small Breed -ruoka sisältää runsaasti ravinteita ja maistuvia ainesosia, jotka takaavat koirasi hyvinvoinnin ja terveyden.

Mitä tekee Acana HERITAGE Adult Small Breed -ruoasta niin erityisen?

  • Laadukkaat ja ravitsevat ainesosat: Tämä koiranruoka sisältää runsaasti lihaa, kalaa ja tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Näistä raaka-aineista saatavat proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet takaavat koirasi energian ja ravitsemuksen tarpeet.
  • Pienikokoisille roduille suunniteltu koostumus: Acana HERITAGE Adult Small Breed -ruoka on erityisesti muotoiltu pienikokoisten rotujen tarpeisiin. Sen pienemmät kroketteja on helpompi syödä ja ruoansulatuksen kannalta sopivia.
  • Omegasuhteet ihanteellisessa tasapainossa: Tämä koiranruoka sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, jotka tukevat koirasi ihon ja turkin terveyttä sekä takaavat normaalin tulehdusta lievittävän vasteen.
  • Lisäaineeton ja luonnollinen: Acana HERITAGE Adult Small Breed -ruoassa ei käytetä keinotekoisia lisäaineita, viljaa, perunaa tai muita täyteaineita. Se on valmistettu tarkoin valikoiduista raaka-aineista, jotka ovat peräisin luotettavilta ja vastuullisilta tuottajilta.

Anna koirallesi parasta ja valitse Acana HERITAGE Adult Small Breed -ruoka. Huomioi kuitenkin, että ruokinnan määrä on aina yksilöllistä ja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 17 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.