Kuvaus

Tuotteen Acana Heritage Senior Dog 11 4 kg kuvaus


Acana Heritage Senior Dog 11 4 kg

Acana Heritage Senior Dog 11 4 kg on erinomainen ravintoaineikas ruoka vanhemmille koirille. Tämä korkealaatuinen kuivaruoka on erityisesti suunniteltu vastaamaan seniorikoirien tarpeita. Se tarjoaa tasapainoisen ruokavalion, joka tukee lemmikkisi terveyttä ja hyvinvointia.

Tämä ruoka sisältää runsaasti proteiinia, joka auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Se sisältää myös terveitä rasvoja, jotka edistävät ihon ja turkin terveyttä. Lisäksi se sisältää ravinteita, kuten antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tukevat vanhemman koiran terveyttä.

Acana Heritage Senior Dog 11 4 kg on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, kuten tuoreesta lihasta, kalasta ja hedelmistä. Se ei sisällä keinotekoisia väriaineita, makuja tai säilöntäaineita. Tämä tekee siitä erittäin ravitsevan ja helposti sulavan ruoan.

Anna lemmikillesi parasta mahdollista ravintoa Acana Heritage Senior Dog 11 4 kg:n avulla. Se tarjoaa tasapainoisen ruokavalion, joka pitää seniorikoirasi terveenä ja energisenä. Tilaa nyt ja anna lemmikillesi parasta ruokaa, mitä se ansaitsee!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 8 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.