Kuvaus

Tuotteen Acana Regionals Pacifica 2 kg kuvaus


Acana Regionals Pacifica 2 kg

Acana Regionals Pacifica on korkealaatuinen koiranruoka, joka on valmistettu tuoreista ja luonnonmukaisista raaka-aineista. Tämä ravitseva ruoka on suunniteltu tarjoamaan koirallesi tasapainoista ja herkullista ruokavaliota, joka tukee sen terveyttä ja hyvinvointia.

Tuoreet ja luonnonmukaiset raaka-aineet

Tämä koiranruoka sisältää laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita, kuten tuoretta kalaa, tuoretta lohta ja tuoretta merenelävää. Nämä raaka-aineet tarjoavat koirallesi runsaasti proteiinia, joka auttaa säilyttämään sen lihaskunnon ja energiatason.

Tasapainoinen ruokavalio

Acana Regionals Pacifica tarjoaa koirallesi tasapainoisen ruokavalion, joka sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet sen terveyden tukemiseksi. Ruoka sisältää myös terveellisiä rasvoja ja vitamiineja, jotka edistävät koiran ihon ja turkin terveyttä.

Herkullinen maku

Tämä koiranruoka on valmistettu herkullisista raaka-aineista, jotka tekevät siitä vastustamattoman maistuvan koirallesi. Ruoka saa koirasi innostumaan jokaisesta ateriasta ja pitämään ruokailuhetket nautinnollisina.

Terveys ja hyvinvointi

Acana Regionals Pacifica on suunniteltu tukemaan koirasi terveyttä ja hyvinvointia. Ruoka auttaa vahvistamaan koiran immuunijärjestelmää, ylläpitämään sen ruoansulatusjärjestelmää ja edistämään terveitä nivelitä ja luita. Koirasi voi hyvin ja on täynnä energiaa tämän ravitsevan ruoan ansiosta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 7 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.