Kuvaus

Tuotteen Acana Regionals Ranchlands Dog 6 kg kuvaus


Acana Regionals Ranchlands Koiranruoka 6 kg

Uusi ja parannettu Acana Regionals Ranchlands koiranruoka on täydellinen valinta aktiivisille ja vaativille koirille. Tämä ainutlaatuinen ruoka on valmistettu tuoreista ja luonnonmukaisista aineksista tarjoten ravitsevaa ja maukasta ruokaa nelijalkaiselle ystävällesi.

Ominaisuudet:

  • Tuoreet ja luonnonmukaiset ainekset
  • Korkea proteiinipitoisuus
  • Tasapainoinen ravinto
  • Vahvistaa immuunijärjestelmää
  • Pelkästään mustaa ja harmaata väriä

Acana Regionals Ranchlands koiranruoka sisältää ainutlaatuisen sekoituksen tuoreista lihasta, kuten villisiasta, lampaasta, naudasta ja lampaiden maksasta. Korkea proteiinipitoisuus auttaa pitämään koirasi lihaksiston vahvana ja energiatasot korkeina.

Tämä koiranruoka tarjoaa myös tasapainoisen ravinnon, joka vastaa koirasi luonnollisia ravitsemustarpeita. Se sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka edistävät koirasi terveyttä ja hyvinvointia.

Acana Regionals Ranchlands koiranruoka vahvistaa myös koirasi immuunijärjestelmää, auttaen sitä taistelemaan erilaisia tartuntoja vastaan. Tämä auttaa pitämään koirasi terveenä ja aktiivisena pitkään.

Tämä ainutlaatuinen koiranruoka on saatavilla vain mustassa ja harmaassa värisävyssä. Se sopii täydellisesti kaikenkokoisille ja -rotuisille koirille, jotka arvostavat korkealaatuista ruokaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 8 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.