Kuvaus

ACE VENTURA, LEMMIKKIDEKKARI, ohj. Tom Shadyac, pääosassa JIM CARREY, tuotantovuosi 1994, suomenkielinen tekstitys

Jos kissasi katoaa jäljettömiin tai koirasi kidnapataan, on vain yksi asia, jonka voit tehdä: ota pikaisesti yhteys Ace Venturaan, planeetan parhaaseen (ja ainoaan) lemmikkieläinetsivään.

Tuo lemmikkimaailman Sherlock Holmes ymmärtää sekä rikollisten että eläinten käyttäytymistä – ja mies itse taas toimii kuin rikollinen eläin. Viime kädessä Ace aina nappaa haaviinsa sekä konnat että nuo niin rakkaat kadonneet lemmikit. Mutta nyt on Ace Venturalla kova luu purtavana: futisjoukkueen maskottidelfiini on kidnapattu ja kukapa muu voisi tuon sympaattisen nisäkkään löytää, ellei sitten Ace Ventura, miesten, naisten ja eläinten mies. Tervetuloa seuraamaan eturivin komediamysteeriä – taatusti karvoihin katsomatta!

Ohjaaja: Tom Shadyac

Näyttelijät: Jim Carrey, Sean Young, Courteney Cox, Udo Kier, Noble Willingham, Judy Clayton, Troy Evans, Raynor Scheine, John Capodice, Bill Zuckert, David Margulies, Frank Adonis, Tone Loc, Dan Marino, Tiny Ron

DVD on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postikulut ovat 1-2 normaalipaksuiselle cd:lle 3,2 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Maksu myös mobilepaylla onnistuu: 050 530 6794

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi (1-4) LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Sulkeutuu 9 vrk 14 h 4 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 7 € Sulkeutuu 9 vrk 14 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.