Kuvaus

(Huomaa myös rf-malli ja toinen AV-modattu. Postin tilanteen vuoksi Matkahuolto.)

LISÄYS: Jos ei ole nauhuria voi ohjelmia ladata netistä:

  http://www.8bitkick.cc/playuef.html   tai sitten voi hankkia laitteen nimeltä Tzxduino/Maxduino. Huomaa myös vielä toiminnassa oleva arkistosivu:

  http://www.stairwaytohell.com/bbc/index.html?page=tapeimages

Huutoon kuuluu: Pelkkä ensimmäisessä kuvassa näkyvä kone ja av-kaapeli. Ei muuta. Virtalähde ei kuulu huutoon. Sellaisen voit huutaa minulta erikseen. Tai sitten syöttää koneelle noin 20V AC. Tai vähintään niin paljon että Electron kykenee muodostamaan kunnolla - 5V, 0 ja +5V.

RF- modulaattori eli "antenniliitin" telkkariin on poistettu käytöstä ja se toimii nyt AUDIO OUT liitäntänä. (Koteloa ei muokata porailemalla reikiä vaan se pysyy alkuperäisenä).

Composite videoliitäntä on vakiona mustavalkoinen, mutta modauksessa siihen on liitetty värisignaali. Video out antaa paremman kuvan kuin modulaattori ja äänen voi nyt säätää telkusta. Kuvan laatu ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin RGB-liittimen kautta. Kompromissi antenniliitännän ja RGB liitännän väliltä. Ja halvemmat piuhat. 

Koneen sisäinen kaiutin on vielä paikallaan, mutta sen piuha on irti liittimestä. Modauksen äänipuolen voi siis palauttaa sisäiselle kaiuttimelle halutessaan.

Ulos tulevaa audiotasoa on laskettu vastuksella. Näppäimistön juotokset uusittu muutaman murtuman vuoksi. Electron on näppäimistöltä pelattava aivan samoin kuin Spectrum. Joystick on optio.

5.11. KYSYTTIIN: "Saako composite out liitännän helposti takaisin mustavalkoiseksi?" Jep. Ajattelin tuotakin. Katkaise hyppylanka joka tekee kiepin noin 5mm  koholle piirilevyn pinnasta, jotta on helppo katkaista vaikka saksien kärjellä. RF-modulaattorin palautus tarvitsee juotoskolvia, mutta mitään ei ole poistettu. Vain irroitettu. Huom. jos koneen taakse lisäät jotain, niin et voi silloin käyttää laajennusyksikköä. 

Kaikinpuolin toimivaksi todettu. Silti vuosikymmenten ikäiselle elektroniikalle ei mitään takuuta vaan myydään "as is".

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
80 €
Sulkeutuu 3 vrk 7 h 23 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 80 € Sulkeutuu 3 vrk 7 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.