Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuto sisältää: electron mikro, acorn virtalähde UK-EU sovittimella, laadukas RF-kaapeli (sat/bk double shielded), nauhuri, nauhurin data-kaapeli, 19-kasettia pääosin abandonwarea "play UEF"-sivulta, View moduli (vaatii Plus-1 laajennusyksikön joka ei sisälly), Plus-1 ohjekirja (siltä varalta että tulet hankkineeksi), ohjelmointikirja, 2kpl  62-sivuista electron käyttäjän lehteä.

Läppärillä, PC-koneella tai kännykällä abandonwarea voit latailla lisää: https://www.8bitkick.cc/playuef.html

Lisäksi varaosina: Sisäinen virtalähdekortti, laitekotelo (esim. vaalennuskokeiluihin), näppäimistö alkuperäistä paremmalla nauhakaapelilla. (revit sen originaalin kuitenkin ja sitten mikro ei käynnisty)

Nauhurissa vaihdettu hihna uuteen ja säädetty äänipää näille kaseteille. Nauhurin Monitor-kytkimellä sisäisen kaiuttimen avulla helppo säätää korvakuulolla. 

 Ohjelmien lataukseen: Huolehdi että REM-liitin kiinni jotta mikro voi pysäytellä nauhuria. Data-led kun hehkuu ja värähtelee heikosti, on voimakkuus hyvä.Seuraa ruudulla etenevää blokki-laskuria. Jos alkaa ilmaantua "Rewind tape" tai "Data?" ilmoituksia olet vääntänyt liikaa tai liian vähän äänenvoimakkuutta (tässä tapauksessa äänipäät asennossaan). Kelaa nauhaa taakse hieman, säädä volumea ja jatka latausta. Kun ruudulla taas "Loading" jatkuu lataus siitä mihin se viimeksi kilahti. Jätän merkinnän volumesäätöön, että millä asetuksella kävin kasettipinoa satunnaisotannalla läpi onnistuneesti ilman yhtään latausvirhettä.

 Emolevyllä jossain vaiheessa palanut kasetin dataa "kuunteleva" piiri (ehkäpä luukuttamalla), joka vaihdettu ja on nyt kannalla. Kun äänipäät on säädetty ja kasetti kunnossa, ei tarvitse yrittää luukuttaa.  

 Toimitetaan heti rahojen ilmaannuttua tilille. Se "ai niin unohtui sanoa että voitko lähettää vasta viikon päästä" ei käy enään. Postilta voit ostaa lisää säilytysaikaa jos et kerkiä pakettiasi hakemaan. 

Vuosikymmenten ikäinen tekniikka ilman takuuta "as is".

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
178 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.10.2021 17:58
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.