Kuvaus

Tuotteen Actis KH-338R ink for HP printer, HP 338 C8765EE replacement, Standard, 15 ml, color kuvaus


Actis KH-338R muste HP-tulostimeen, HP 338 C8765EE -vaihto, Standard, 15 ml, väri

Actis KH-338R muste HP-tulostimeen tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon HP 338 C8765EE -musteelle. Tämä mustekasetti on suunniteltu sopimaan täydellisesti HP-tulostimeesi ja tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun sekä luotettavuuden jokaiseen tulostukseen.

Tämä muste on sävytetty tarkan ja elävän värin saavuttamiseksi. Voit tulostaa kirkkaita ja eloisia kuvia, asiakirjoja ja muita tulosteita. Actis KH-338R muste takaa, että jokainen tuloste näyttää ammattimaiselta ja huomiota herättävältä.

Mustekasetti on helppo asentaa ja käyttää. Se sopii täydellisesti HP-tulostimeesi ja varmistaa sujuvan tulostusprosessin. Voit luottaa siihen, että Actis KH-338R mustekasetti toimii moitteettomasti ja tuottaa laadukkaita tulosteita jokaisella käyttökerralla.

Actis KH-338R muste HP-tulostimeen on saatavana standardikokoisena, 15 ml:n pakkauksessa. Tämä riittoisa määrä mustetta varmistaa, että voit tulostaa useita sivuja ennen kuin joudut vaihtamaan kasetin. Voit luottaa siihen, että Actis KH-338R mustekasetti kestää pitkään ja tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta.

Tee tulostamisesta helppoa ja laadukasta Actis KH-338R musteella HP-tulostimeesi. Valitse Actis KH-338R mustekasetti ja nauti ammattimaisesta tulostuslaadusta jokaisella tulosteella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 47 vrk 21 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.