Kuvaus

Tuotteen Actis KH-704CR muste HP tulostimeen, HP 704 CN693AE vaihto, vakio, 9 ml, väri kuvaus


Actis KH-704CR muste HP-tulostimelle, HP 704 CN693AE vaihto, Standard, 9 ml, väri

Uusi ja parannettu Actis KH-704CR-muste on suunniteltu erityisesti HP-tulostimille. Tämä muste tarjoaa luotettavan ja korkealaatuisen tulostuskokemuksen, ja se on täydellinen vaihtoehto HP 704 CN693AE -musteelle.

Actis KH-704CR-musteen tilavuus on 9 ml, mikä takaa pitkäaikaisen käytön ja säästät aikaa musteen vaihtamiselta. Tämä muste tuottaa kirkkaita ja eläviä värejä, joten voit nauttia ammattimaisista tuloksista jokaisella tulosteella.

Tämä värimuste on täydellinen valinta, kun haluat tulostaa valokuvia, raportteja, esityksiä tai muita asiakirjoja. Voit luottaa siihen, että tulokset ovat aina teräviä ja selkeitä, ja värit säilyvät pitkään ajan kulumatta.

Actis KH-704CR-muste on helppo asentaa ja käyttää. Se sopii täydellisesti yhteensopiviin HP-tulostimiin, ja voit luottaa sen suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Mustekasetin vaihtaminen on nopeaa ja vaivatonta, joten voit keskittyä tulostamiseen ilman ongelmia.

Tilaa Actis KH-704CR-muste nyt ja nauti laadukkaasta tulostuskokemuksesta. Tarjoamme vain parhaita tuotteita, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit. Tilaa musteemme ja saat erinomaisen tuloksen jokaisella tulosteella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 47 vrk 21 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.