Kuvaus

Tuotteen Actis TH-53A Tulostimen värikasetti HP Canon Yhteensopiva HP 53A Q7553A Canon CRG-715, Standard, 3000 sivua, musta. kuvaus


Actis TH-53A Tulostimen värikasetti HP Canon Yhteensopiva HP 53A Q7553A Canon CRG-715, Standard, 3000 sivua, musta

Actis TH-53A Tulostimen värikasetti on korkealaatuinen musta värikasetti, joka on yhteensopiva useiden HP- ja Canon-tulostimien kanssa. Tämä värikasetti on täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän mustan mustekasetin tulostustarpeisiinsa.

Tämä värikasetti on suunniteltu tarjoamaan erinomaista tulostuslaatua ja tarkkuutta. Se takaa terävät ja selkeät tulosteet, joiden musta väri on intensiivinen ja syvä. Voit luottaa siihen, että tulosteesi näyttävät ammattimaisilta ja vaikuttavilta joka kerta.

Actis TH-53A Tulostimen värikasetti tarjoaa myös erinomaisen tulostuskapasiteetin. Sen standardikokoisella kasetilla voit tulostaa jopa 3000 sivua ennen kuin tarvitset vaihtaa kasetin. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun voit keskittyä tulostustarpeisiisi sen sijaan, että vaihtaisit kasettia jatkuvasti.

Tämä värikasetti on yhteensopiva HP 53A Q7553A ja Canon CRG-715 -mustekasettien kanssa. Se sopii useisiin HP- ja Canon-tulostimiin, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan. Voit käyttää tätä kasettia luotettavasti ja saada erinomaisia tuloksia riippumatta siitä, mitä tulostinta käytät.

Hanki Actis TH-53A Tulostimen värikasetti ja nauti ammattimaisesta tulostuslaadusta, kestävästä suorituskyvystä ja kätevästä tulostuskapasiteetista. Tämä musta värikasetti on täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat korkealaatuista tulostusta luotettavasti ja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 23 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.