Kuvaus

Tuotteen Actis TH-85A toner for HP printer, HP 85A CE285A Canon CRG-7225 replacement, Standard, 1600 pages, black kuvaus


<
>

Actis TH-85A muste HP tulostimeen, HP 85A CE285A Canon CRG-7225 korvaus, normaali, 1600 sivua, musta

Etsitkö tehokasta mustetta tulostimeesi? Actis TH-85A muste HP tulostimeen on täydellinen valinta. Tämä muste on suunniteltu erityisesti HP 85A CE285A ja Canon CRG-7225 tulostimille.

Actis TH-85A muste varmistaa laadukkaat tulosteet joka kerta. Sen musta väri takaa terävät ja selkeät tekstidokumentit sekä vaikuttavat kuvat. Voit luottaa, että tulosteet näyttävät ammattimaisilta ja kestävät ajan testin.

Tämä muste tarjoaa myös erinomaisen tulostuskapasiteetin. Yhdellä Actis TH-85A mustepatruunalla voit tulostaa jopa 1600 sivua, joten se sopii hyvin niin kotikäyttöön kuin toimistoonkin. Ei enää tarvetta jatkuvasti vaihtaa musteita - voit keskittyä tehokkaaseen tulostamiseen.

Actis TH-85A muste on myös helppo asentaa ja käyttää. Patruuna sopii täydellisesti yhteensopiviin tulostimiin, ja sen vaihtaminen on nopeaa ja vaivatonta. Voit jatkaa tulostamista ilman turhia keskeytyksiä.

Valitse Actis TH-85A muste HP tulostimeesi ja nauti laadukkaista tulosteista, korkeasta tulostuskapasiteetista ja vaivattomasta käytöstä. Tilaa omasi ja tehosta tulostustoimintaasi jo tänään!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.