Kuvaus

Tuotteen Activejet AB-3219Bk muste (korvaava Brother LC3219Bk, Supreme, 65 ml, musta) kuvaus


Activejet AB-3219Bk muste (korvaava Brother LC3219Bk, Supreme, 65 ml, musta)

Activejet AB-3219Bk muste on erinomainen valinta, kun tarvitset korvaavan mustekasetin Brother LC3219Bk -mallille. Tämä Supreme-sarjan mustekasetti sisältää uskomattomat 65 ml mustetta, mikä takaa pitkän käyttöiän ja paljon tulostuksia.

Activejet AB-3219Bk musteella saat erinomaisen tulostuslaadun ja terävät tekstidokumentit. Mustan värin ansiosta tulostukset ovat selkeitä ja ammattimaisia. Tämä mustekasetti on suunniteltu erityisesti Brother-tulostimille, joten se takaa yhteensopivuuden ja saumattoman toiminnan.

Activejet AB-3219Bk musteessa on helppo asentaa ja vaihtaa, joten voit keskittyä tulostamiseen sen sijaan, että tuhlaat aikaa ja vaivaa vaihtoprosessiin. Mustekasetti on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se on valmistettu kierrätyskelpoisista materiaaleista.

Tilaa Activejet AB-3219Bk muste tänään ja saat laadukkaita tulostuksia edulliseen hintaan. Älä tingi tulostuslaadusta, vaan valitse Activejetin luotettava ja korkealaatuinen mustekasetti. Tilaa nyt ja varmista, että tulostimesi pysyy aina toimintavalmiina!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 5 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.