Kuvaus

Tuotteen Activejet AB-3219YNX muste (korvaava Brother LC3219YXL, Supreme, 20 ml, keltainen). kuvaus


Activejet AB-3219YNX muste (korvaava Brother LC3219YXL, Supreme, 20 ml, keltainen)

Activejet AB-3219YNX muste on korvaava mustepatruuna Brother LC3219YXL -tulostimelle, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja laadun. Tämä mustepatruuna on suunniteltu erityisesti vaativiin tulostustarpeisiin ja se sisältää uskomattomat 20 ml mustetta.

Tämä Supreme-mustepatruuna tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja luotettavuuden kaikissa käyttötilanteissa. Keltainen väri takaa eloisat ja kirkkaat tulosteet, jotka erottuvat selkeästi. Olipa kyse sitten tärkeiden asiakirjojen tulostamisesta tai valokuvien tulostamisesta, Activejet AB-3219YNX muste vastaa tarpeisiisi.

Activejet AB-3219YNX musteessa on korkea mustepitoisuus, mikä tarkoittaa pidempää käyttöikää ja vähemmän tarvetta vaihtaa mustepatruunaa. Tämä säästää aikaa ja rahaa, mikä tekee tästä mustepatruunasta tehokkaan valinnan jokaiselle tulostajalle.

Lisäksi Activejet AB-3219YNX muste on helppo asentaa Brother-tulostimeesi. Se sopii täydellisesti yhteen tulostimesi kanssa ja takaa saumattoman yhteensopivuuden. Voit luottaa siihen, että tämä mustepatruuna toimii moitteettomasti ja tuottaa ammattimaisia tuloksia.

Hanki Activejet AB-3219YNX muste ja nauti korkealaatuisista tulosteista, kestävästä suorituskyvystä ja helppokäyttöisyydestä. Tilaa omasi jo tänään ja koe tulostuksen uusi taso!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 5 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.