Kuvaus

Tuotteen Activejet ACC-581CNX ink (replacement for Canon CLI-581C XL, Supreme, 11.70 ml, cyan) kuvaus


Activejet ACC-581CNX muste (vaihto Canon CLI-581C XL, Supreme, 11.70 ml, sininen)

Tarvitsetko laadukasta ja luotettavaa mustetta tulostimeesi? Activejet ACC-581CNX muste on täydellinen valinta Canon tulostimeesi. Tämä muste on suunniteltu korvaamaan Canon CLI-581C XL -mustekasetin ja tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun sekä pitkän keston. Sen sininen väri on kirkas ja intensiivinen, mikä tekee tulosteista eläväisiä ja vaikuttavia.

Activejet ACC-581CNX mustekasetissa on suuri mustemäärä, 11.70 ml, joten voit tulostaa paljon ennen kuin se tarvitsee vaihtaa. Tämä säästää aikaa ja varmistaa, että voit keskittyä tärkeisiin töihin eikä musteen loppumiseen. Lisäksi muste on Supreme-luokkaa, mikä tarkoittaa, että se on erittäin kestävä ja takaa, että tulosteet säilyvät terävinä ja kirkkaina pitkään.

Activejet ACC-581CNX muste on helppo asentaa Canon tulostimeesi ja se on yhteensopiva useiden Canon-tulostinmallien kanssa. Voit käyttää tätä mustetta niin kotikäytössä kuin toimistossakin, ja saat aina ammattimaisen tuloksen. Luota Activejetin laatuun ja valitse Activejet ACC-581CNX muste Canon tulostimeesi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 63 vrk 16 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.