Kuvaus

Tuotteen Activejet AH-46CR ink for HP printer, HP 46 CZ638AA replacement, Premium, 21 ml, color kuvaus


Activejet AH-46CR muste HP-tulostimeen, HP 46 CZ638AA vaihto, Premium, 21 ml, väri

Tuo tulostimesi eloon Activejet AH-46CR musteella, joka on suunniteltu erityisesti HP-tulostimille. Tämä muste on täydellinen vaihtoehto HP 46 CZ638AA -musteelle, joka tarjoaa luotettavan ja korkealaatuisen tulostuskokemuksen.


Premium-laatu

Activejet AH-46CR muste on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista varmistaen tarkan ja selkeän tulostusjäljen. Voit luottaa siihen, että tulosteet ovat aina teräviä, värikylläisiä ja kestäviä.


21 ml mustepullo

Tämä mustepakkaus sisältää runsaat 21 ml mustetta, joka riittää pitkään tulostamiseen. Voit tulostaa suuria määriä asiakirjoja, valokuvia ja muita materiaaleja ilman, että joudut jatkuvasti vaihtamaan mustepatruunaa.


Värikylläisyys

Activejet AH-46CR musteella saat upean värintoiston jokaiseen tulosteeseen. Olipa tulostettavana sitten valokuvia, julisteita tai asiakirjoja, voit luottaa siihen, että värit näyttävät eloisilta ja todentuntuisilta.


Helppo asennus

Activejet AH-46CR muste on suunniteltu helposti asennettavaksi. Voit vaihtaa mustepatruunan nopeasti ja vaivattomasti ilman erityistyökaluja tai teknistä osaamista. Näin voit keskittyä tulostamiseen eikä tuotteiden asentamiseen.


Valitse Activejet AH-46CR muste HP-tulostimeesi ja nauti korkealaatuisista tulosteista värikkäillä ja terävillä yksityiskohdilla. Tämä muste tarjoaa luotettavan ja ammattimaisen tulostusjäl

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 1 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.