Kuvaus

Tuotteen Activejet ATB-245CN väriaine Brother-tulostimelle, Brother TN-245C korvaava, Supreme, 2200 sivua, syaani kuvaus


Activejet ATB-245CN muste Brother-tulostimeen, Brother TN-245C vaihto, Supreme, 2200 sivua, syaani

Activejet ATB-245CN muste tarjoaa korkealaatuista tulostamista Brother-tulostimellasi. Tämä Brother TN-245C -vaihtotuote tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja kestävyyden. Muste on suunniteltu erityisesti Brother-tulostimille, joten se sopii täydellisesti laitteeseesi.

Tämä Supreme-sarjan muste takaa erinomaisen suorituskyvyn ja ammattimaiset tulokset. Musteella voit tulostaa jopa 2200 sivua ennen kuin tarvitset uuden vaihtokasetin. Näin voit olla varma, että muste riittää pitkäksi aikaa ja saat vaivattomasti tulostettua kaikki tarvitsemasi asiakirjat.

Activejet ATB-245CN muste on syaania, mikä tarkoittaa, että saat upean sinisen sävyn tulosteisiisi. Syaani muste sopii täydellisesti käytettäväksi esimerkiksi valokuvien ja grafiikan tulostamiseen. Saat eläviä värejä ja teräviä yksityiskohtia, jotka tekevät tulosteista vaikuttavia ja ammattimaisia.

Vaihda vanha mustekasettisi Activejet ATB-245CN-musteeseen ja nauti laadukkaista tuloksista. Tämä vaihtotuote on luotettava ja helppo käyttää. Lisäksi se on ekologinen valinta, sillä sen avulla voit kierrättää ja säästää luonnonvaroja.

Osta Activejet ATB-245CN muste ja päivitä tulostustarpeesi uudelle tasolle. Saat ammattimaisia tuloksia ja luotettavuutta, jotka vastaavat tarpeitasi. Tilaa nyt ja tehosta tulostamistasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 16 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.