Kuvaus

Tuotteen Activejet ATB-325CN väriaine Brother-tulostimelle, Brother TN-325C korvaava, Supreme, 3500 sivua, syaani kuvaus


Activejet ATB-325CN -lasertoneri Brother-tulostimeen, Brother TN-325C:n korvaava, huippulaatuinen, 3500 sivua, syaani

Activejet ATB-325CN -lasertoneri on juuri se mitä tarvitset Brother-tulostimesi täydelliseen suorituskykyyn. Tämä huippulaatuinen tonerikasetti on suunniteltu korvaamaan Brother TN-325C -tonerikasetti, joten voit luottaa sen yhteensopivuuteen ja luotettavuuteen.

Tämä syaani Activejet-tonerikasetti tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja pitkäikäisyyden. Sen avulla voit tulostaa jopa 3500 sivua häiriöttömästi ja selkeästi. Voit luottaa siihen, että saat aina ammattimaisen tuloksen jokaisella tulostuskerralla.

Activejet ATB-325CN -tonerikasetti on suunniteltu tarjoamaan täydellinen yhteensopivuus Brother-tulostimesi kanssa. Voit asentaa sen helposti ja nopeasti ilman mitään ongelmia. Tämä tonerikasetti on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se on valmistettu korkealaatuisista kierrätettävistä materiaaleista.

Osta Activejet ATB-325CN -lasertoneri ja päivitä tulostuskokemuksesi uudelle tasolle. Nauti ammattimaisesta tuloksesta, pitkäikäisyydestä ja yhteensopivuudesta Brother-tulostimesi kanssa. Tilaa nyt ja tee jokaisesta tulosteesta vaikuttava.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 8 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.