Kuvaus

Tuotteen Activejet ATB-325YN väriaine Brother-tulostimelle, Brother TN-325Y korvaava, Supreme, 3500 sivua, keltainen kuvaus


Aktiivinen ATB-325YN-värikasetti Brother-tulostimelle, Brother TN-325Y-vaihtoehto, Supreme, 3500 sivua, keltainen

Aktiivinen ATB-325YN-värikasetti Brother-tulostimelle on täydellinen vaihtoehto Brother TN-325Y-värikasetille. Tämä Supreme-kasetti tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja suorituskyvyn sekä varmistaa, että tulostustarpeesi täyttyvät saumattomasti.

Ominaisuudet:

  • Tulostuskapasiteetti: jopa 3500 sivua
  • Väri: keltainen
  • Täydellinen Brother TN-325Y-värikasetin vaihtoehto
  • Laadukas Supreme-kasetti

Aktiivinen ATB-325YN-värikasetti tarjoaa huippuluokan tulostuslaatua ja kestävyyttä. Se on suunniteltu täyttämään korkeat laatuvaatimukset ja tarjoamaan tarkkoja ja eloisia tuloksia jokaisella tulostuskerralla.

Tässä kasetissa on erinomainen tulostuskapasiteetti, joka mahdollistaa jopa 3500 sivun tulostamisen yhdellä täytöllä. Voit luottaa siihen, että kasetti kestää pitkään ja selviää suuremmistakin tulostustarpeista.

Aktiivinen ATB-325YN-värikasetti on täydellinen vaihtoehto Brother TN-325Y-värikasetille. Se tarjoaa saman korkean laadun ja suorituskyvyn, mutta edullisempaan hintaan. Voit säästää rahaa ilman kompromisseja tulostuslaadussa.

Tilaa Aktiivinen ATB-325YN-värikasetti Brother-tulostimellesi ja nauti korkealaatuisesta tulostusjäljestä ja pitkäkestoisesta suorituskyvystä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 8 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.