Kuvaus

Tuotteen Activejet ATB-426BN -väriaine (korvaava Brother TN-426BK, Supreme, 9000 sivua, musta) kuvaus


Activejet ATB-426BN -väriaine (korvaava Brother TN-426BK, Supreme, 9000 sivua, musta)

Activejet ATB-426BN -väriaine on täydellinen korvaava vaihtoehto Brother TN-426BK -mustepatruunalle. Tämä Supreme-väriaine tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja on suunniteltu kestämään pitkään. Se on yhteensopiva useiden Brother-tulostimien kanssa ja tarjoaa jopa 9000 sivun tulostuskapasiteetin.

Tuotteessa on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia ja etuja, jotka tekevät siitä loistavan valinnan tulostustarpeisiisi:

  • Korkealaatuinen tulostus: Activejet ATB-426BN -väriaine tuottaa teräviä ja selkeitä tulosteita, jotka erottuvat laadullisesti.
  • Pitkäkestoinen suorituskyky: Tämä väriaine on suunniteltu kestämään pitkään, joten voit luottaa siihen, että saat luotettavia tuloksia joka kerta.
  • Laaja yhteensopivuus: Activejet ATB-426BN -väriaine on yhteensopiva useiden Brother-tulostimien kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen ja käyttäjäystävällisen vaihtoehdon.
  • Valtava tulostuskapasiteetti: Tämä väriaine tarjoaa jopa 9000 sivun tulostuskapasiteetin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan suurten tulostustarpeiden täyttämiseen.

Activejet ATB-426BN -väriaine (korvaava Brother TN-426BK, Supreme, 9000 sivua, musta) on luotettava ja korkealaatuinen valinta kaikille tulostustarpeillesi. Hanki se nyt ja nauti erinomaisesta tulostuslaadusta ja pitkäkestoisesta suorituskyvystä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 2 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.