Kuvaus

Tuotteen Activejet ATH-12N musta HP-tulostimeen, HP 12A Q2612A Canon FX-10 Canon CRG-703 korvaava, Supreme, 2300 sivua, musta kuvaus


Activejet ATH-12N musta HP-tulostimeen, HP 12A Q2612A Canon FX-10 Canon CRG-703 korvaava, Supreme, 2300 sivua, musta

Activejet ATH-12N musta värikasetti on täydellinen vaihtoehto HP-tulostimellesi, joka käyttää HP 12A Q2612A Canon FX-10 Canon CRG-703 -värikasetteja. Tämä korvaava värikasetti tarjoaa ylivertaista suorituskykyä ja luotettavuutta.

Tämä Activejet ATH-12N värikasetti on suunniteltu tarjoamaan erinomaista tulostuslaatua ja pitkäkestoisuutta. Siinä on huippuluokan musta väri ja se kykenee tulostamaan jopa 2300 sivua. Olipa kyseessä sitten kotitoimisto tai yrityskäyttö, tämä värikasetti varmistaa, että tulosteet ovat aina teräviä, selkeitä ja ammattimaisia.

Activejet ATH-12N värikasetti on helppo asentaa ja käyttää. Se sopii täydellisesti yhteensopiviin HP-tulostimiin ja tarjoaa saumattoman tulostuskokemuksen. Lisäksi värikasetti on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se on valmistettu korkealaatuisista kierrätetyistä materiaaleista.

Osta Activejet ATH-12N musta värikasetti ja nauti korkealaatuisista tulosteista luotettavalla ja kestävällä tavalla. Tämä Supreme-värikasetti tarjoaa täydellisen ratkaisun tulostustarpeisiisi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.