Kuvaus

Tuotteen Activejet ATH-216MN toner cartridge for HP printers Replacement HP 216A W2413A; Supreme; 850 pages; Purple with chip kuvaus


Activejet ATH-216MN mustekasetti HP-tulostimille Vaihtoehto HP 216A W2413A; Supreme; 850 sivua; Violetti, jossa siru

Tämä Activejet ATH-216MN mustekasetti on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista tulostamista HP-tulostimillesi. Se on täydellinen vaihtoehto HP 216A W2413A -mustekasetille, joka takaa yhteensopivuuden ja suorituskyvyn.

Erinomainen tulostuslaatu

Tämä mustekasetti tuottaa erinomaista tulostuslaatua, joten voit luottaa siihen, että tulosteet ovat teräviä, selkeitä ja ammattimaisia.

Tehokas suorituskyky

Activejet ATH-216MN -mustekasetti tarjoaa jopa 850 sivun tulostuskapasiteetin, mikä säästää aikaa ja rahaa säännöllisen mustekasetin vaihdon välttämisessä.

Helppo asennus

Tämä mustekasetti on varustettu sirulla, mikä tekee asennuksesta nopeaa ja vaivatonta. Voit asentaa sen HP-tulostimeesi ilman ongelmia.

Luotettava yhteensopivuus

Activejet ATH-216MN -mustekasetti on suunniteltu täysin yhteensopivaksi HP-tulostimiesi kanssa, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen tuloksen jokaisella tulostuskerralla.

Tyylikäs violetti väri

Tämä mustekasetti erottuu tyylikkäässä violetissa värissään, mikä antaa tulostimellesi persoonallisen ja hienostuneen ilmeen.

Valitse Activejet ATH-216MN mustekasetti HP-tulostimillesi ja nauti ammattimaisista tuloksista sekä luotettavasta suorituskyvystä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 18 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.