Kuvaus

Tuotteen Activejet ATH-226N väriaine HP-tulostimeen, HP 226A CF226A korvaava, Supreme, 3100 sivua, musta kuvaus


Activejet ATH-226N väriaine HP-tulostimeen, HP 226A CF226A korvaava, Supreme, 3100 sivua, musta

Activejet ATH-226N on laadukas väriaine, joka on suunniteltu erityisesti HP-tulostimille. Tämä musta korvaava väriaine on yhteensopiva HP 226A CF226A -kasettien kanssa. Sen avulla voit tulostaa jopa 3100 sivua ennen kuin tarvitset uuden väriainekasetin.

Tämä Activejet ATH-226N väriaine tarjoaa korkealaatuista tulostusta ja tarkkoja yksityiskohtia. Se takaa, että tulosteesi näyttävät ammattimaisilta ja selkeiltä. Huippuluokan laatu varmistaa myös pitkäkestoisen tulostamisen ilman häiriöitä tai värivirheitä.

Activejet ATH-226N väriaineella on myös hyvä yhteensopivuus eri HP-tulostimien kanssa. Voit käyttää sitä monissa eri malleissa, joten se sopii täydellisesti erilaisiin työympäristöihin. Lisäksi sen helppo asennus tekee väriaineen vaihtamisesta nopeaa ja vaivatonta.

Activejet ATH-226N korvaava väriaine on luotettava valinta, kun tarvitset laadukkaita tulosteita kotona tai toimistossa. Sen kestävyys ja suorituskyky takaavat tulostustarpeidesi täyttymisen pitkäksi aikaa. Tilaa Activejet ATH-226N väriaine nyt ja nauti ammattimaisesta tulostuslaadusta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 15 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.