Kuvaus

Tuotteen Activejet ATH-313AN väriaine HP-tulostimelle, HP 126A CE313A Canon CRG-729M vaihto, Premium, 1000 sivua, magenta kuvaus


Activejet ATH-313AN muste HP tulostimeen, HP 126A CE313A Canon CRG-729M korvaava, Premium, 1000 sivua, magenta

Paranna tulostuslaatua Activejet ATH-313AN musteella

Activejet ATH-313AN muste on suunniteltu tarjoamaan erinomainen tulostuslaatu ja luotettavuus. Tämä muste on täydellinen valinta HP tulostimellesi, jossa käytetään HP 126A CE313A tai Canon CRG-729M -mustekasettia. Sen premium-laatu takaa terävät ja kirkkaat tulosteet, jotka erottuvat edukseen.

Pitkä käyttöikä ja huippuluokan suorituskyky

Activejet ATH-313AN musteella voit tulostaa jopa 1000 sivua ennen kuin se tarvitsee vaihtaa. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä tulostamiseen eikä sinun tarvitse huolehtia mustekasetin loppumisesta kesken tärkeän tulostusprojektin. Musteen huippuluokan suorituskyky tarkoittaa myös vähemmän virheitä ja parempaa tulostuslaatua.

Yhteensopiva useiden tulostinmallien kanssa

Activejet ATH-313AN muste on suunniteltu toimimaan saumattomasti useiden HP tulostinmallien kanssa. Voit käyttää tätä mustetta luotettavasti ja tulostaa ammattimaisia asiakirjoja ilman ongelmia. Muste on myös yhteensopiva Canon tulostimien kanssa, joten voit hyödyntää sitä useissa eri tulostinmalleissa.

Vaihda mustekasetti helposti

Activejet ATH-313AN musteessa on helppo vaihtaa mustekasetti. Se sopii täydellisesti HP tulostimeesi ja Canon tulostimeesi. Voit vaihtaa vanhan mustekasetin uuteen nopeasti ja vaivattomasti, jotta voit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 12 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.