Kuvaus

Tuotteen Activejet ATH-322N väriaine HP-tulostimeen, HP 128A CE322A korvaava, Supreme, 1300 sivua, keltainen kuvaus


Activejet ATH-322N väriaine HP-tulostimeen, HP 128A CE322A korvaava, Supreme, 1300 sivua, keltainen

Activejet ATH-322N on korkealaatuinen ja luotettava väriaine HP-tulostimeen. Tämä väriaine on suunniteltu korvaamaan HP 128A CE322A -värikasetin ja tarjoamaan erinomaisen tulostuslaadun. Se tarjoaa myös pitkän käyttöiän, joten voit tulostaa huippulaatuisia dokumentteja ja kuvia pitkään ilman värimuutoksia tai häiriöitä.

Ominaisuudet:

  • Väriaine HP-tulostimeen: Tämä väriaine on suunniteltu erityisesti HP-tulostimille, joten se varmistaa yhteensopivuuden ja saumattoman tulostuskokemuksen.
  • Korvaava värikasetti: Activejet ATH-322N korvaa HP 128A CE322A -värikasetin, joten voit säästää huomattavasti rahaa vaihtamatta tulostimen alkuperäisiä värikasetteja.
  • Supreme-laatu: Tämä väriaine tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja tarkkuuden. Saat selkeät ja kirkkaat tulosteet, jotka sopivat täydellisesti ammattikäyttöön ja arkistointiin.
  • Pitkä käyttöikä: Activejet ATH-322N tarjoaa jopa 1300 sivua tulostusta. Voit tulostaa suuren määrän dokumentteja ja kuvia ennen kuin väriaine tarvitsee vaihtaa.
  • Keltainen väri: Tämä väriaine on keltaista väriä, joten se sopii erinomaisesti tiettyjen asiakirjojen ja kuvien tulostamiseen. Saat eloisat ja eläväiset keltaiset sävyt.

Activejet ATH-322N on paras valinta, kun tarvitset luotettavaa ja laadukasta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 9 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.