Kuvaus

Tuotteen Activejet ATH-64N väriaine HP:n tulostimelle, HP 64A CC364A korvaava, Supreme, 10000 sivua, musta kuvaus


Activejet ATH-64N muste HP-tulostimelle, HP 64A CC364A vaihto, Supreme, 10000 sivua, musta


Etsitkö korkealaatuista mustetta HP-tulostimeesi? Activejet ATH-64N muste on täydellinen valinta! Tämä muste on suunniteltu erityisesti HP-tulostimille ja se korvaa HP 64A CC364A -mallin.

Activejet ATH-64N musteella voit luottaa laadukkaisiin tuloksiin. Muste takaa selkeän ja tarkan tulostusjäljen, joka sopii erinomaisesti sekä ammattikäyttöön että kotikäyttöön. Sen musta väri luo voimakkaan ja vaikuttavan vaikutelman kaikissa tulosteissa.

Tämä Supreme-sarjan muste tarjoaa uskomattoman suuren tulostuskapasiteetin. Yhdellä mustekasetilla voit tulostaa jopa 10000 sivua, joten sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvasta musteen vaihtamisesta. Voit keskittyä olennaiseen ja saada enemmän aikaan.

Activejet ATH-64N muste on helppo asentaa ja käyttää. Se sopii täydellisesti HP-tulostimiin ja takaa yhteensopivuuden sekä luotettavuuden. Muste ei leviä tai tahraa tulosteita, ja se kestää pitkään säilyttäen samalla laadukkaan tulostusjäljen.

Osta Activejet ATH-64N muste HP-tulostimellesi ja nauti ammattitason tuloksista. Tämä muste tarjoaa kestävän ja tarkan tulostusjäljen, joka erottuu joukosta. Valitse laatu ja varmista, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 12 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.