Kuvaus

Tuotteen Activejet ATH-655CN -väriaine (korvaa HP 655 CF451A:lle; Supreme; 10500 sivua; syaani) kuvaus


Activejet ATH-655CN muste (vaihto HP 655 CF451A; Supreme; 10500 sivua; syaani)

Aktiivinen ja tehokas Activejet ATH-655CN muste on täydellinen vaihtoehto HP 655 CF451A -lasertulostimeen. Tämä Supreme-muste takaa erinomaisen tuloksen ja kestävyyden, joten voit luottaa siihen, että tulosteet ovat aina korkealaatuisia ja ammattimaisia.

Tämä ATH-655CN-muste tarjoaa uskomattoman tulostuskapasiteetin, jopa 10500 sivua. Tämä tarkoittaa, että voit tulostaa suuria määriä dokumentteja tai kuvia ilman huolta musteen loppumisesta. Riittävän suuri tulostuskapasiteetti tekee tästä musteesta ihanteellisen valinnan yrityksille ja kotikäyttäjille, jotka tarvitsevat paljon tulostustarpeita.

ATH-655CN-muste on suunniteltu erityisesti syaanille värille, joten se takaa tarkan ja kirkkaan syaanin tulostuksen. Olipa kyseessä grafiikat, kuvat tai teksti, tämä muste varmistaa, että värit näyttävät eläviltä ja houkuttelevilta.

Tämä Activejet ATH-655CN-muste on helppo asentaa ja käyttää. Se sopii täydellisesti HP 655 CF451A -tulostimeen ja takaa yhteensopivuuden ilman ongelmia tai hankaluuksia. Voit luottaa siihen, että tämä muste toimii saumattomasti ja tarjoaa luotettavia tuloksia jokaisella tulostuskerralla.

Tee vaikutus ammattimaisilla tulosteilla Activejet ATH-655CN musteella. Osta nyt ja varmista, että tulosteesi erottuvat laadukkaalla syaanilla ja kestävällä suorituskyvyllä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 15 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.