Kuvaus

Tuotteen Activejet ATH-656CNX Toner cartridge for HP printers, Replacement HP 656 CF461X, Supreme, 15000 pages, cyan kuvaus


Activejet ATH-656CNX Mustepatruuna HP-tulostimille, Vaihto HP 656 CF461X, Supreme, 15000 sivua, syaani

Activejet ATH-656CNX mustepatruuna on täydellinen valinta HP-tulostimien käyttäjille. Tämä patruuna on suunniteltu erityisesti HP 656 CF461X -tulostimen korvaamiseen. Sen ansiosta voit nauttia korkealaatuisesta tulostusjäljestä ja pitkäkestoisesta suorituskyvystä.

Ominaisuudet:

  • Väri: Syaani
  • Tulostusmäärä: Jopa 15000 sivua
  • Laatu: Supreme

Miksi valita Activejet ATH-656CNX?

1. Erinomainen tulostuslaatu: Tämä mustepatruuna takaa korkealaatuisen tulostusjäljen. Voit luottaa siihen, että tulokset ovat aina teräviä, selkeitä ja eloisia.

2. Suuri tulostuskapasiteetti: Patruuna tarjoaa jopa 15000 sivua tulostuskapasiteettia, mikä tarkoittaa vähemmän tarvetta vaihtaa patruunaa ja enemmän aikaa keskittyä tärkeisiin tehtäviin.

3. Pitkäkestoinen suorituskyky: Activejet ATH-656CNX on suunniteltu kestämään pitkään. Voit luottaa siihen, että patruuna toimii luotettavasti ja tuottaa tasaisen laadukasta tulostusta pitkään aikaan.

Valitsemalla Activejet ATH-656CNX mustepatruunan varmistat, että HP-tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Nauti terävistä tuloksista ja tehokkaasta tulostusprosessista tämän korkealaatuisen ja suorituskykyisen mustepatruunan

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 20 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.