Kuvaus

Tuotteen Activejet ATH-656MNX värikasetti HP-tulostimille, Vaihto HP 656 CF463X, Supreme, 15000 sivua, magenta kuvaus


Activejet ATH-656MNX - Toner-kasetti HP-tulostimille, HP 656 CF463X - Vaihto, Supreme, 15000 sivua, magenta

Activejet ATH-656MNX on korkealaatuinen toner-kasetti, joka on suunniteltu erityisesti HP-tulostimille. Tämä kasetti tarjoaa luotettavaa ja ammattimaista tulostuslaatua, joka vastaa alkuperäisiä HP-kasetteja.

Activejet ATH-656MNX -toner-kasetti sopii täydellisesti korvaamaan HP 656 CF463X -kasetin. Se tarjoaa erinomaisen tulostuskapasiteetin, jopa 15000 sivun tulostusmäärän, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun suurta määrää tulostavia käyttäjiä varten.

Tämä magentan värinen toner-kasetti takaa tarkan ja elävänpunaisen tulostuslaadun. Se soveltuu erinomaisesti värikkäiden asiakirjojen, valokuvien ja muiden graafisten materiaalien tulostamiseen. Olipa kyse ammattikäytöstä tai kotikäytöstä, Activejet ATH-656MNX -toner-kasetti täyttää odotuksesi laadun, kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen.

Activejet ATH-656MNX -toner-kasetti on helppo asentaa ja käyttää. Se sopii täydellisesti useimpiin HP-tulostinmalleihin ja tarjoaa saumattoman yhteensopivuuden. Voit luottaa siihen, että saat korkealuokkaista tulostuslaatua ja pitkäkestoista suorituskykyä jokaisella tulostuskerralla.

Hanki Activejet ATH-656MNX -toner-kasetti ja nauti ammattimaisesta tulostuslaadusta ja luotettavuudesta jokaisessa tulosteessa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 13 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.