Kuvaus

Tuotteen Activejet ATK-1125N väriaine Kyocera tulostimeen, Kyocera TK-1125 korvaava, Supreme, 2100 sivua, musta kuvaus


Activejet ATK-1125N väriaine Kyocera tulostimeen, Kyocera TK-1125 korvaava, Supreme, 2100 sivua, musta

Activejet ATK-1125N väriaine Kyocera tulostimeen on täydellinen valinta, kun tarvitset korkealaatuisia tulosteita. Tämä Kyocera TK-1125 korvaava musta väriaine tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja pitkän keston. Se on suunniteltu sopimaan täydellisesti Kyocera-tulostimiin ja tarjoamaan luotettavia tuloksia jokaisella tulostuskerralla.

Ominaisuudet:

  • Supreme-väriaine: Activejet ATK-1125N on varustettu Supreme-värinaineteknologialla, joka takaa tarkat ja eloisat tulosteet. Saat selkeät tekstit ja terävät kuvat jokaisella tulostuskerralla.
  • Pitkäkestoinen: Tämä musta väriaine tarjoaa jopa 2100 sivun tulostuskapasiteetin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat paljon tulostavaa laitetta. Voit luottaa siihen, että väri ei lopu kesken tärkeiden asiakirjojen tulostamisen aikana.
  • Korvaava tuote: Activejet ATK-1125N on laadukas ja luotettava korvaava tuote Kyocera TK-1125 -väriaineelle. Se sopii täydellisesti Kyocera-tulostimiin ja tarjoaa samanlaista suorituskykyä ja tulostuslaatua kuin alkuperäinen väriaine.

Valitsemalla Activejet ATK-1125N väriaineen Kyocera tulostimeen varmistat, että saat ammattimaisia tulosteita joka kerta. Tämä musta väriaine tarjoaa tarkan ja eloisat tulokset, joiden avulla voit luoda vaikuttavia asiakirjoja ja kuvia. Lisäksi sen pitkäkestoinen tulostuskapasiteetti takaa, että voit jatkaa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 9 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.