Kuvaus

Tuotteen Activejet ATL-71BNX -väriaine (korvaa Lexmark 71B2HK0:lle, Supreme, 6000 sivua, musta) kuvaus


Activejet ATL-71BNX -tulostinmuste (vaihto Lexmark 71B2HK0, Supreme, 6000 sivua, musta)

Activejet ATL-71BNX -tulostinmuste on täydellinen vaihtoehto Lexmark 71B2HK0 -tulostinmusteelle. Sen korkealaatuinen musta väri takaa terävät ja selkeät tulosteet jokaisella sivulla. Tämä tulostinmuste on suunniteltu erityisesti Lexmark-tulostimiin, joten se sopii täydellisesti yhteen laitteesi kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Tulostinmuste Lexmark-tulostimille: Activejet ATL-71BNX on suunniteltu toimimaan saumattomasti Lexmark-tulostimien kanssa. Voit luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen tulostuslaadun.
  • Korkea tulostuskapasiteetti: Tämä tulostinmuste tarjoaa jopa 6000 sivun tulostuskapasiteetin. Voit tulostaa suuria määriä dokumentteja ja tehdä vähemmän vaihtoja mustekasettien kanssa.
  • Tarkat ja selkeät tulosteet: Activejet ATL-71BNX -tulostinmuste takaa terävät ja selkeät tulosteet jokaisella sivulla. Voit luottaa siihen, että tekstit ja kuvat näyttävät ammattimaisilta.
  • Luotettavuus ja kestävyys: Tämä tulostinmuste on suunniteltu kestämään pitkään. Voit luottaa siihen, että saat luotettavia tuloksia jokaisella tulostuskerralla.

Activejet ATL-71BNX -tulostinmuste tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon Lexmark 71B2HK0 -tulostinmusteelle. Sen korkea tulostuskapasiteetti ja laadukas musta väri takaavat tarkat ja selkeät tulosteet. Hanki Activejet ATL-71BNX -tulost

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 20 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

46,90 € Sulkeutuu 64 vrk 20 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.