Kuvaus

Tuotteen Activejet ATM-324CN -väriaine Konica Minolta -tulostimelle, Konica Minolta TN324C -korvaus, Supreme, 26000 sivua, syaani kuvaus


Activejet ATM-324CN muste Konica Minolta -tulostimeen, Konica Minolta TN324C -vaihto, Supreme, 26000 sivua, syaani

Activejet ATM-324CN muste Konica Minolta -tulostimeen tarjoaa korkealaatuista tulostusta ja luotettavuutta. Tämä syaani mustekasetti on suunniteltu Korvaamaan Konica Minolta TN324C -mustekasetin ja tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun sekä pitkän käyttöiän.

Olipa kyseessä sitten kotikäyttö tai yrityskäyttö, Activejet ATM-324CN muste tarjoaa erinomaisen tulostuskokemuksen. Tämä mustekasetti on suunniteltu tulostamaan jopa 26000 sivua, mikä tarkoittaa vähemmän vaihtamista ja enemmän tuottavuutta.

Activejet ATM-324CN mustekasetin Supreme-laatu takaa terävät ja eloisat tulosteet. Tämä syaani mustekasetti tuottaa tarkat värit ja selkeät tekstit, joten voit luottaa siihen, että tulokset ovat aina ammattitasoisia.

Activejet ATM-324CN mustekasetti on yhteensopiva useiden Konica Minolta -tulostimien kanssa, joten voit käyttää sitä laitteessasi huoletta. Vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, joten voit jatkuvasti nauttia laadukkaista tulosteista ilman keskeytyksiä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 19 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.