Kuvaus

Tuotteen Activejet ATM-328BN Konica Minoltan vaihtoväriaine Konica Minolta TN328K:lle, Supreme, 28000 sivua, musta kuvaus


Activejet ATM-328BN Konica Minoltan korvaava värikasetti Konica Minolta TN328K:lle, Supreme, 28000 sivua, musta

Activejet ATM-328BN Konica Minoltan korvaava värikasetti tarjoaa ensiluokkaisen tulostuslaadun ja luotettavuuden Konica Minolta TN328K -värikasetin korvaajana. Tämä musta värikasetti on suunniteltu sopimaan täydellisesti Konica Minolta -tulostimiin ja tarjoamaan korkealaatuisia tuloksia jokaiseen tulostusprojektiin.

Ominaisuudet:

  • Sopii täydellisesti Konica Minolta -tulostimiin
  • Tulostuskapasiteetti: 28000 sivua
  • Supreme-laatuinen tulostus
  • Musta väri

Miksi valita Activejet ATM-328BN Konica Minoltan korvaava värikasetti?

Activejet ATM-328BN Konica Minoltan korvaava värikasetti tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja suuren tulostuskapasiteetin. Tämä värikasetti varmistaa tarkat ja terävät tulokset jokaisella tulostuskerralla. Olipa kyseessä arkipäiväinen tulostaminen toimistossa tai suurempi tulostusprojekti, tämä värikasetti vastaa tarpeitasi.

Lisäksi Activejet ATM-328BN Konica Minoltan korvaava värikasetti on helppo asentaa ja käyttää. Voit luottaa sen luotettavuuteen ja pitkäikäisyyteen, joten voit keskittyä tärkeimpiin tehtäviisi tulostuksen sijaan.

Valitsemalla Activejet ATM-328BN Konica Minoltan korvaavan värikasetin säästät myös rahaa ilman kompromisseja laadusta. Tämä värikasetti tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle ja varmistaa, että tulostusprojektisi ovat aina

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 13 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.