Kuvaus

Tuotteen Activejet ATM-328CN väriainekasetti Konica Minolta tulostimille korvaava Konica Minolta TN328C, Supreme, 28000 sivua, sininen kuvaus


Activejet ATM-328CN värikasetti Konica Minolta -tulostimiin

Tervetuloa Activejet ATM-328CN värikasetin maailmaan! Tämä korkealaatuinen värikasetti on suunniteltu erityisesti Konica Minolta -tulostimien käyttäjille. Se on täydellinen vaihtoehto Konica Minolta TN328C -kasetille, ja se tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja luotettavuuden.

Pääominaisuudet:

  • Korvaa Konica Minolta TN328C -kasetin
  • Yhteensopiva useiden Konica Minolta -tulostimien kanssa
  • Tulostuskapasiteetti: jopa 28000 sivua
  • Väri: sininen

Korkealaatuinen tulostus

Tämä Activejet värikasetti tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun. Riippumatta siitä, tarvitsetko mustavalkoisia asiakirjoja tai värikästä grafiikkaa, tämä värikasetti tuottaa selkeitä ja teräviä tulosteita joka kerta.

Luotettavuus ja kestävyys

Activejet ATM-328CN värikasetti on suunniteltu kestämään pitkään. Sen korkea tulostuskapasiteetti takaa, että voit tulostaa suuren määrän sivuja ennen kuin kasetti on vaihdettava. Voit luottaa tähän värikasettiin jokapäiväisessä tulostuksessasi.

Yhteensopivuus

Tämä värikasetti on täysin yhteensopiva useiden Konica Minolta -tulostimien kanssa. Voit käyttää sitä luottavaisin mielin oman tulostimesi kanssa ja nauttia huippulaatuisista tuloksista.

Tee laadukkaita tulosteita Activejet ATM-328CN värikasetilla. Vain muutamalla askeleella vo

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 20 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.