Kuvaus

Tuotteen Activejet ATX-7120CNX väriaine (korvaa Xerox WC7120C:lle, Supreme, 15000 sivua, syaani) kuvaus


Activejet ATX-7120CNX - syanväriainekasetti

Etsitkö laadukasta syanväriainekasettia Xerox WC7120C -tulostimeesi? Activejet ATX-7120CNX on täydellinen korvaava vaihtoehto, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Tämä syanväriainekasetti on suunniteltu täyttämään korkeimmat laatuvaatimukset ja tuottamaan selkeitä ja eloisia tulosteita.

Activejet ATX-7120CNX -kasetti on suunniteltu tulostamaan jopa 15000 sivua, mikä tarkoittaa, että se kestää pitkään ennen kuin se on vaihdettava uuteen. Tämä säästää aikaa ja rahaa, kun voit keskittyä tulostamiseen eikä jatkuvien vaihtojen tekemiseen.

Tämä syanväriainekasetti sopii täydellisesti Xerox WC7120C -tulostimeen ja tarjoaa täydellisen yhteensopivuuden. Voit luottaa siihen, että saat aina laadukkaita tulosteita, olipa kyseessä sitten valokuvat, raportit tai asiakirjat.

Activejet ATX-7120CNX -kasetti tarjoaa myös erinomaista vastinetta rahalle. Se on erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu, joten voit nauttia korkeasta laadusta edulliseen hintaan. Älä tingi laadusta tai suorituskyvystä - valitse Activejet ATX-7120CNX ja varmista, että tulosteet näyttävät aina ammattimaisilta ja laadukkailta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.